Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda slagala Izraelce

Iako je ranije najavljeno da će Makabi svoj meč petog kola grupne faze Lige Evrope protiv Rena, za koji nastupa Nemanja Matić, odigrati na stadionu u Ljutice Bogdana, to se neće desiti, jer je Zvezdan Terzić u džepu držao figu!

Ničim izazvana Crvena zvezda je zvala fudbalere Makabija iz Haife da svoje utakjmice na evropskoj sceni igra u Beogradu, a onda slagala Izraelce i otkazala gostoprimsvo.

Iako je ranije najavljeno da će Makabi svoj meč petog kola grupne faze Lige Evrope protiv Rena, za koji nastupa Nemanja Matić, odigrati na stadionu u Ljutice Gogdana, to se neće desiti, jer je Zvezdan Terzić u džepu držao figu!

Crvena zvezda je obavjestila predstavnika Izraela da na njenom terenu neće moći da dočekaju francusku ekipu, pa će klub u kojem je do ljeta radio sadašnji trener Beograđana Barak Bahar morati da pronađe novu lokaciju na kojoj će biti domaćin.

Kako prenose najuticajniji mediji iz Izraela, Crvena zvezda je nasamarila Makabi i objasnila šampiona ove zemlje kako na stadionu postoje bezbjednosni nedostaci zbog kojih meč ne može da bude odigran u predviđenom terminu, koje UEFA očigledno ne vidi kad na istom stadionu igra Crvena zvezda.

Do meča protiv Rena je ostalo samo osam dana, pa Izraelci moraju hitno da pronađu drugo rješenje, jer se još jednom pokazalo da se Crvonoj zvezdi i Terziću ne može vjerovati.

Jedno od mogućih rješenja za novonastali promblem Makabija je Bduimpešta, ali se sada postavlja pitanje da li Mađari ili neki drugi grad mogu prihvatiti organizaciju te utakmice nakon što je Crvena zvezda ispalila “prijatelje” iz Izraela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
23.11.2023-04:05 04:05

Dok je objecavao Izraelcima stadion Zvezdan Terzic je drzao lijevu ruku u dzepu i njome igrao dzepnog bilijara…