Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda pobijedila Obradovićev Partizan bez reda i discipline

Sa takvim odnosom prema igri ubjedljiva pobjeda Crvene zvezde samo je logičan epilog utakmice u kojoj je jedan tim ličio na razbijenu vojsku - 88:86 (28:15, 27:23, 17:18, 16:30).

Crvena zvezda je od početka utakmice igrala ozbiljno i odgovorno, dok je Partizan od prve sekunde djelovao kao razbijena vojska, bez reda, rada i discipline.

Sa takvim odnosom prema igri ubjedljiva pobjeda Crvene zvezde samo je logičan epilog utakmice u kojoj je jedan tim ličio na razbijenu vojsku – 88:86 (28:15, 27:23, 17:18, 16:30).

Međutim u posljednjoj četvrtini Crvena zvezda je pokazala sve slabosti koje je imala tokom cijelog meča i malo je nedostajalo da doživi poraz u već dobijenom meču.

Partizan je počeo katastrofalno utakmicu i za čas je na semaforu bilo 9:0 i meč je već tada bio odlučen. U nastavku utakmice izabranici Željka Obradovića su divljali bez odgovornosti u igri što je Crvena zvezda vješto koristila i preciznim dodavanjima razbijala odbrani grogiranog protivnika.

U 17. minutu Zvezda je vodila 21 poen razlike (48:27), a igrači Partizana su igrali jednako neodgovorno u odbrani i napadu.

Prvi put Partizan je uspio da smanji razliku na 10 poena prednosti sredinom treće četvrtine 58:48, ali je i tada napravio nekoliko grešaka i Crvena zvezda je za  čas serijom trojki vratila razliku (68:49).

Tek u finišu utakmice Partrizan je čak stigao do izjednačenja (86:86) 11 sekundi do kraja utakmice nakon što je Džejms Naneli pogodio tri slobodna bacanja, ali je Jago Dos Santoš ulazom pogodio za dva poena pored Ognjena Jaramaza, a Aleksa Avramović promašio trojku za pobjedu. Naneli je zakasnio nakon skoka u napadu da donese izjednačenje.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve