Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda ostala bez još dva boda, titula polako izmiče

Navijači Crvene zvezde većim dijelom utakmice skandirali su "uprava napolje", nezadovoljni rezultatima u ovoj sezoni, ubjeđeni da je njihov tim najbolji u ligi i da mora biti dežurni šampion Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde nijesu uspjeli večeras u Beogradu da pobijede TSC, pošto su gosti iz Bačke Palanke stigli do izjednačejnja u nadoknadi vremena i tako šokirali, ionako, nezadovoljne navijače šampiona Srbije.

Crvena zvezda je povela u 84. minutu nakon gužve u kaznenom prostoru gostiju i nekoliko šuteva na gol, lopta se od stative odbila do Aleksandra Kataija koji je glavom poslao u mrežu.

Činilo se u tim trenucima da je Zvezda stigla do teškog trijumfa, ali tada TSC kreće na sve ili ništa i u drugom minutu nadoknade stiže do zasluženog izjednačenja poslije gola Ifeta Đakovca za 1:1.

Navijači Crvene zvezde većim dijelom utakmice skandirali su “uprava napolje”, nezadovoljni rezultatima u ovoj sezoni, ubjeđeni da je njihov tim najbolji u ligi i da mora biti dežurni šampion Srbije.

Nakon utakmice navijači su poručili svojim igračima da igraju kao “pi..ice”.

Crvena zvezda je i prethodnu deceniju većinu titula osvojila zahvaljujući kriminalu aktuelne uprave i sprege uprave kluba sa korupcijom u Srbiji na najvišem nivou.

Zanimljivo da se posljednje vrijeme dešava sve ono što se događa na sjevernoj tribini decenijama unazad, čim navijači Crvene zvezde osjete pad režima, oni okreću leđa aktuelnim političkim strukturama i postaju oružje u borbi protiv vlasti i miljenici novih političkih lidera.

Poslije remija u zaostaloj utakmici 8. kola Superlige Srbije Crvena zvezda za vodećim Partizanom sada zaostaje šest bodova i više ništa nije u njenim rukama, a navijači ostaje da očekuju pomoć od predsjednika države nakon izbora 17. decembra.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
josip
05.11.2023-11:04 11:04

Nula komentara.