Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda dovodi nekadašnjeg beka Lejkersa

Kako javlja italijanski košarkaški novinar Luka D'Alessandro Crvena zvezda ne sjedi skrštenih ruku, već je naciljao beka iz NBA lige.

Iako je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos nedavno izjavio da vjeruje u trenutni igrački kadar i da “crveno-bijeli” neće tražiti nove igrače, situacije je izgleda nešto drugačija.

Kako javlja italijanski košarkaški novinar Luka D'Alessandro Crvena zvezda ne sjedi skrštenih ruku, već je naciljao beka iz NBA lige.

Radi se o Šekilu Heriosnu doskorašnjem košarkašu Memfis Grizlisa koji je prošlu sezonu završio u dresu Los Anđeles Lejkersa.

Herison ima 30 godina i čitavu dosadašnju karijeru proveo je u Sjedinjenim Američkim Državama igrajući u NBA i razvojnoj G ligi.

Prošle godine Herison je bio izabran u idealnu petorku G lige, a godinu ranije proglašen je za najboljeg defanzivca.

Što se tiče NBA karijere, 193 centimetra visoki bek promijenio je mnogo timova. Prvo je 2018. nosio dres Finiksa, da bi kasnije igrao za Čikago, Denver, Jutu, Bruklin, Portland i već navedene Lejkerse i Memfis Grizlise, sa kojima je raskinuo ugovor neposredno pred start nove sezone.

Za Herisona je bio zainteresovan i Armani iz Milana, ali su pregovori propali, te je Zvezda sada najbliža njegovom potpisu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve