Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Čović i Crvena zvezda žive od saopštenja i raspirivanja mržnje

Iz KK Crvena zvezda su se oglasili i nakon pobjede u trećoj utakmici u dvorani kojoj su bili domaćini, a za nerede su optužili Partizan, iako su na tribinama bile samo Delije, pošto karata nije bilo u slobodnoj prodaji. 

Nebojša Čović i Crvena zvezda žive od pisanja saopštenja i širenja mržnje prema svim klubovima protiv kojih moraju da igraju neku važniju utakmicu.

Iz KK Crvena zvezda su se oglasili i nakon pobjede u trećoj utakmici u dvorani kojoj su bili domaćini, a za nerede su optužili Partizan, iako su na tribinama bile samo Delije, pošto karata nije bilo u slobodnoj prodaji.

Najnovije saopštenje Nebojše Čovića prenosimo u cjelosti:

“KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da ima saznanja da su dio incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedjelju uveče.

Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je „pokrivena“ kamerama,  o svemu su obavještene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbjedjivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavjestiti javnost o kome se radi.

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrijavanja i postignutih koševa, kao i krajnje “zanimljiva” zagrijavanja pojedinih igrača.

Klub još jednom apeluje da naši  ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vrijeđajući nikoga iz protivničke ekipe”, kaže se u još jednom od brojnih saopštenja Crvene zvezde.

Ako je vjerovati Nebojči Čoviću i KK Crvena zvezda sve je snimljeno i kamere su uhvatile ko je ubacivao predmete na parket prilikom izlaska košarkaša Partizana na parket. Prema njegovim saznanjima onoliku gomilu prdmeta na svim djelovima parketa po košarkašima Partizana bacila su samo četiri čovjeka koji navijaju za neki drugi klub, odnosno Partizan.

Možda bi neko i povjerovao da predmeti nisu letili sa više strana i da košarkaši gostujuće ekipe nisu gađani na više djelova parketa i u dužem intervalu.

Vjerovatno su i četiri navijača Partizana organizovali horsko pjevanje cijele hale “Željko Turčine” i druge prikladne pjesmice, pa se iz samo četiri grla orilo dvoranom.

No, zanimljivo je kako će “neko” biti u stanju da pronađe “odgovorne”, za uvrede, iako iste te kamere prije nekoliko godina, a takođe su bile na istim mjestima, nisu bile u stanju da snime kako je ukradem pobjhednički pehar sa zapisničkog stola i razbijen od strane košarkaša Crvene zvezde Simonovića i navijača kluba.

Crvena zvezda očigledno misli da ona ima “sveto” pravo da bude šampion i da svako ko se drzne da je pobijedi ima status najmrskijeg neprijatelja, jer niko drugi ne zaslužuje šampionske titule osim stuba srpstva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rade
19.06.2023-22:23 22:23

Bravo, novinarstvo (još) nije umrlo!

Alef
19.06.2023-23:27 23:27

Gde je direktor lige Milija Vojinović? Kada su navijači Partizana pravili dosta blaže incidente od ovoga na 3. utakmici prošle godine, liga je ekspresno kaznila klub i naređeno je pražnjenje skoro 50% dvorane u 4. meču, a sada valjda treba nekome da pukne lobanja da bi neko zaštitio igrače i stručni štab.

Krso
20.06.2023-01:11 01:11

Covic je jos i dobar kakav mu je gazda Vuckodlak cevabdzija iz Jovanjice

Nikola
20.06.2023-17:44 17:44

Kakav kompleks i mržnja unazad nekoliko tekstova….Sad bi ti rekao nešto lepo ali neću,možeš da se sagneš svim zvezdašima ti i tvoj klub za koji navijaš…Saginješ se već 10 godina zaredom unazad…

Zare
21.06.2023-08:15 08:15

Ubaceni navijac protivnickog tima ,to nije prvi put,sekta uporno radi takve stvari a novinari ih podržavaju i bacaju krivicu na zvezdine navijace,svako neka gleda svoje dvorište .Tekst vam je užas zato možeš samo da se sagneš i sviraš frulu