Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Cirkus u Kragujevcu, kapiten Radničkog igrao,a nije u zapisniku

Crvena zvezda je pobijedila sa 4:3, ali će ovaj meč najvjerovatnije zbog propusta domaćina biti registrovan službenim rezultatom 3:0.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde u Kragujevcu pretvorila se u cirkus i potpuno uklopila u stanje fudbala u Superligi Srbije, pošto je na terenu u 49. minutu igre ušao fudbaler koji se ne nalazi u protokolu.

Crvena zvezda je pobijedila sa 4:3, ali će ovaj meč najvjerovatnije zbog propusta domaćina biti registrovan službenim rezultatom 3:0.

Trener Radničkog Feđa Dudić je u 49. minutu utakmice poslao u igru Miloša Vidovića, fudbalera koji je inače kapiten ekipe, a kojeg danas nije bilo u protokolu!?

Negde je neko napravio težak propust u klubu  iz Kragujevca, “zaboravio” je da iskusnog vezistu upiše u zapisnik i samim tim on nije imao pravo nastupa.

Kako je moguće da niko od sudija i službenih lice prilikom ulaska u teren Vidovića da ga nema u sastavu mogla bi biti tema istražnih organa Srbije, ali tako nešto u srpskom sportu jne postoji kada su u pitanju mečevi Crvene zvezde.

Kragujevčani i sudije to čak ne bi ni primetili da nije uslijedila reakcija sa klupe Crvene zvezde. Vidović je na terenu proveo manje od 30 sekundi, nakon čega je napustio teren, a umjesto Radovanovića, kojeg je Vidović trebalo da zamjeni, ušao je Tomović.

Da se greška desila priznao je posle meča i trener Radničkog Dudić, koji je akter još jednog od brojnih skandala u srpskom fudbalu

“Vidjeli ste i tu situaciju na poluvremenu, napravio sam izmjenu, momak nije bio u zapisniku. Sve što je moglo kontra da se desi se desilo. Mislim da je tu napravio grešku čovjek koji je zadužen za to. Nije uniuo igrača koji je trebalo da uđe, poslije ulazi drugi, potom se povređuje novi igrač…”, pokušao je svoju glupost da opravda Dudić i krivicu prebaci na druge.

Inače, Crvena zvezda je pobijedila sa 4:3, ali još jednom razočarala svoje navijače. Radnički je rpvi postigao pogodak, imao priliku za 2:0, nije iskoristio šansu i uslijedio je preokret do poluvremena.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve