Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli sjutra gostuje u Poljskoj

Budućnost je uoči gostovanja poljskom predstavniku upisala dva poraza, od Turk Telekoma u Eurokupu i Partizana u ABA ligi.

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Vroclavu protiv Slaska utakmicu 12. kola Eurokupa.

Rival Podgoričana je posljednje plasirani tim na tabeli sa svega jednom pobjedom, koju je ostvario na gostovanju Turk Telekomu, od kojeg je naš šampion katastrofalno poražen u prošlom kolu.

Budućnost je uoči gostovanja poljskom predstavniku upisala dva poraza, od Turk Telekoma u Eurokupu i Partizana u ABA ligi.

Budućnost je dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila je četiri pobjede i sedam poraza.

U međusbnim duelima podgorički tim ostvario je sva tri trijumfa, a najubjedljiviji je bio prošle godine u Vroclavu kada je slavio 98:58.

Trener Andrej Žakelj kazao je da podgoričkli tim u Poljskoj očekuje zahtjevna utakmica, za “biti ili ne biti”u Evrokupu.

“Slask je tim koji igra sve bolje, savladali su Turk Telekom na strani i protiv Kluža su odigrali kvalitetan meč koji je odlučen u posljednjim trenucima, svega par poena razlike. Svakako se radi o ekipi koja je za respekt i koja igra sa dosta šuteva za tri poena i tu ćemo usmjeriti fokus i energiju u defanzivi”, rekao je Žakelj.

On smatra da ekipa mora biti agresivnija u odbrani i da je energija ključ dobrog rezultata u Poljskoj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve