Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost nije odustala od titule

O Mijoviću se pričalo kao o zvijezdi u povoju. Bio je na meti menadžera, interesovali su se inostrani klubovi, čak su stizale i unosne ponude koje je odbilo rukovodstvo kluba

Budućnost se vratila na ,,minus deset“ od lidera nakon pobjede nad Dečićem – 2:0.

U nastavljenoj utakmici, koja je bila prekinuta zbog nereda navijača prije nešto manje od dvije sedmice, ,,plavi“ su dovršili započeto u Tuzima.

Meč je krenuo od 18. minuta, pri vođstvu Podgoričana od 1:0, a sve je bilo gotovo do odlaska na odmor kada je Igor Ivanović duplirao vođstvo.

Gosti su u drugom dijelu kontrolisali stvari na terenu i prvi put u sezoni slavili protiv Dečića.

“Dominirali smo u Tuzima i na kraju zasluženo pobijedili. Rezultat nijednog trenutka nije došao u pitanje. Bili smo bolji i to potvrdili u međusobnom duelu. Trijumf mnogo znači. Nastavljamo potjeru za vodećom Sutjeskom”, rekao je Lazar Mijović za Pobjedu.

Budućnost je nedavno propustila šansu da uspori bijeg Nikšićana.

Da su ,,plavi“ dobili derbi – trka za titulu bi bila otvorena. Ovako – dvocifrena razlika djeluje nedostižno u posljednjih 11 kola Telekom 1. CFL.

“Imali smo priliku da priđemo na sedam bodova. Bili smo na pragu pobjede koja je mogla da okrene prvenstvo. Ipak, primili smo gol u posljednjim sekundama. Nije bilo vremena da izvedemo još jedan napad. Sutjeska ima veliku prednost, ali dok god postoji šansa da okrenemo tabelu – borićemo se. Budućnost nikad ne odustaje”, ističe devetnaestogodišnji krilni napadač.

Vješti ofanzivac bljesnuo je prošle sezone kada je najavio ogroman potencijal. Dao je šest golova u šampionskoj godini, bio važan dio tima koji je osvojio duplu krunu.

O Mijoviću se pričalo kao o zvijezdi u povoju. Bio je na meti menadžera, interesovali su se inostrani klubovi, čak su stizale i unosne ponude koje je odbilo rukovodstvo kluba.

U međuvremenu – fudbalska karijera jednog od najvećih talenata na crnogorskoj sceni ne ide željenim tokom. Preselio se na klupu.

“Ove godine nije to – to. To je fudbal. Trenutno ne igram koliko i prije. Odluka je šefova, a na meni je da radim najbolje i svaki minut iskoristim na pravi način”, kaže Mijović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve