Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedović: Trebali smo da zatvorimo utakmicu u prvom dijelu

Plavi'' su vodili 2:0 u prvom dijelu, kada su propustili šansu da riješe utakmicu, što su domaći kaznili u nastavku i izjednačili na 2:2

Trener Budućnosti Aleksandar Nedović bio je nezadovoljan nakon remija u Tuzima.

”Plavi” su vodili 2:0 u prvom dijelu, kada su propustili šansu da riješe utakmicu, što su domaći kaznili u nastavku i izjednačili na 2:2.

– Sigurno nije prijatan rezultat, jer smo 60 minuta igrali fenomenalno. Ne želim da podcijenim Dečić ili da budem neskroman, ali mislim da smo mogli da postignemo još dva gola i da zatvorimo utakmicu, rekao je Aleksandar Nedović nakon utakmice i dodao:

– Znali smo da je Dečić agresivan, da taj drugi gol može da ih podigne. Nismo imali sreće da postignemo treći gol i da amortizujemo naboj protivnika i da meč privedemo kraju. Nismo je priveli na pravi način, sigurno ostaje žal za dva boda, ali problem je evidentan da određeni broj igrača nije na fizičkom nivou na kojem bi trebao da bude. Imamo igrače koji su se kasnije priključili, koji su tek izašli iz povreda i evidentan je bio pad u našoj igri, pogotovo u posjedu lopte u drugom dijelu utakmice kada se pojavio strah pri iznošenju lopte i na tom planu igre smo pali.

Budućnost je ostala na samo jednoj pobjedi iz četiri utakmice i uz meč više zaostaje 10 bodova za vodećom Sutjeskom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve