Četvrtak, 30 Novembra, 2023
Rubrika:

Vučić traži da Kfor preuzme brigu o bezbjednosti na sjeveru Kosova

On je istakao da je “važan razgovor“ s predstavnicima Kvinte vođen “u jednom od najtežih trenutaka za Srbiju“.

Srpski autokrata koji obavlja ulogu predsjednika države Aleksandar Vučić zatražio je od ambasadora zemalja Kvinte da Kfor preuzme brigu o svim bezbjednosnim pitanjima na sjeveru Kosova umjesto kosovske policije, objavljeno je na njegovom Instagram nalogu.

 

“Takođe, postavio sam pitanje i zašto je Eulex bio odbijen od strane kosovske policije da prisustvuje samoj operaciji koja je provođena na teritoriji sjevera Kosova“, napisao je Vučić.

On je istakao da je “važan razgovor“ s predstavnicima Kvinte vođen “u jednom od najtežih trenutaka za Srbiju“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Priština
26.09.2023-14:42 14:42

Vučuću, ne laprdaj! Svi znamo da KFOR-u nije zadatak da izigrava ulogu srbijanske policije, nego samo da sprečava ulaz srbijanskih terorista koje Vučić šalje i da razdvaja eventualne sukove izmedju Kosovskih Srba i Albanaca!! Takodje da štite Kosovske Srbe od Vučićevih Srba i terorista koji se kriju sa Ruskim teroristima na severu Kosova !!!! KFOR treba takodje da pretresa SVE manastire jer SPC je unela veliku količinu oružja, municije, eksploziva, raketa, zolja, topova itd!! Sad će i Crnogorske posrbice, Rajo i četnici setno zapevati; Kad se vojska u štalama vrati!!!!