Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

UGROŽENI SRBI Policija objavila snimak luksuzne vile Milana Radoičića; Svećlja: On je Pablo Eskobar regiona

Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe, rekao je kosovski ministar

Kosovska policija obavila je pretres imovine bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića.

Ministar kosovske policije Dželjaj  objavio je video snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao Pablom Eskobarom regiona.

„Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, biće detaljno i do kraja istražen. Kosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru“, napisao je Svećlja na svom Fejsbuk profilu.

„Čak i po slikama koje se mogu vidjeti, očigledno je da ovo nije nikakav „borac za slobodu“ već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe“, rekao je Svećlja.

“>

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
molitva
29.09.2023-19:06 19:06

Ugrozeni srbi jer ne mogu da svercuju drogu nekaznjeno,ugrozeni srbi jer ne mogu da salju paravojske u region da cine zlocine,ugrozeni srbi jer ne mogu da se izivljavaju ka devedestih i bombarduju sve zivo,ugrozeni srbi jer ne mogu da budu glavni

Goran
29.09.2023-19:32 19:32

Ovaj živi ko Putin i usmjerava sirotinju da gine za psihopatsku mitomaniju dok ovaj se češka po dvorcu a starlete mu cuclaju kavijar. Srećom je 21.vijek pa im je sve teže naći horde polupismenih korisnih idiota. Nema više budala da priče ovih prodavča magle.

Haha
29.09.2023-19:39 19:39

prije 8 sati
Pa tako tipicno. Svi su ti lazni srpski nacionalisti isti, ljudi prodaju maglu a pritom se bogate na njihov racun ,dok se ljuti mrze i mlate ,ovi poput njega,dodika,vulina i slicnih grabe bogatstvo.
Davno je onaj pjevac rekao ,nacionalizam je prica za sirotinju.

Rale
29.09.2023-19:47 19:47

Ako potpredsjenik srpske liste na Kosovu i Metohiji ima ovakav hram,moste misliti što će jednog dana osvanuti o imovini picoustog AV. On koji nema niti jedan račun u inostranstvo. Pa šta bi ovaj imao da nije ugnjetavan od kosovara. Sigurno svoju državu.

Nikola
29.09.2023-22:22 22:22

Patriota kao i dr Dobričanin
Puni đžepovi a srce kuca za kosovske srbe

milatović
30.09.2023-06:47 06:47

Kako je bio bez mozga da napravi ovakvu kuću i učestvuje u oružanom napadu na policiju kao organizator napada. Sve uz podršku i po upustvima od Vučića koji ga je sada “pustio niz vodu”. Povratka mu na Kosovo nema, ovu kuću može prodati nekom koji je sličan njemu. Ili će kuću nacionalizovati država?

Tara
30.09.2023-12:29 12:29

Dragi Aktuelno..sve moguce zapadne sile..pisu da srbijanska vojska sa oklopnim vozilima..raketama stoji na granici Kosova..u CG otome ni rijeci????Zasto?