Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Zna li Krivokapić da Republika Srpska nije država?

Kako se vidi na zvaničnoj fotografiji Vlade Crne Gore na sastanku su bile izložene zastave Crne Gore i Republike Srpske

Prilikom posjete Bosni i Hercegovini premijer Zdravko Krivokapić je posjetio i etintet Republiku Srpsku.

Međutim prilikom zvaničnog susreta sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović u Banja Luci nije bilo zastave Bosne i Hercegovine, iako je RS sastavni dio BiH, a ne samostalna država. Kako se vidi na zvaničnoj fotografiji Vlade Crne Gore na sastanku su bile izložene zastave Crne Gore i Republike Srpske.

Ovaj propust protokola nije promakao twitterašima.

“Sramno i za Republiku Srpsku i za Crnu Goru, kao i premijera Krivokapića. Svaki Vaš oficijalni nastup bilo u zemlji ili u inostranstvu, svojim izjavama mutite vodu u regionu, svaka Vaša izgovorena riječ je incidentna sa jasnim namjerama SPC – Srbije. Ničim ne doprinosite pomirenju ni u svojoj državi, ni u regionu. Naprotiv, nanosite veliku štetu građanskoj i sekularnoj državi Crnoj Gori”, jedan je od komentara na Twitteru.

Republika Srpska jedan je od dva entiteta koji sačinjavaju Bosnu i Hercegovinu. Drugi entitet je Federacija Bosne i Hercegovine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
26.05.2021-10:30 10:30

To je to sbistansko prkosenje svemu i svacemu sto njima ne ide pod konac ali istorija zna vrlo cesto da se ponovi. Devedesete godine se jos uvijek dobro pamte iako srbende glume neke zaboravne budale pa prizeljkuju reprizu………………

Ha20
26.05.2021-11:43 11:43

Interesantna je ta cinjenica da se u ovim sastancima nidje ne spominje balvan Dodik a ja sam ubijedjen da je Bocoljub imao sastank sa njim a ovo sto se iznosi u noninama je samo zamskiranje prave situacije. Zato ne bi trebalo nikoga da iznenadi ako uskoro procure informacije da su se njih dvije sastali u tajnosti i da je Bocoljub dobio vrlo dobre direktive kako da nastavi da efikasno podkopava vrijednosti slobodarske Crne Gore.