Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Zbog ličnog marketinga, Vučić glumi ulogu zastupnika Srba u regionu

Nažalost, kako konstatuje, za svoj lični PR, predsjednik susjedne države ''učestalo zloupotrebljava naše građane''

Svakodnevna Vučićeva zapomaganja o tome kako Srbima neko ne dozvoljava da budu dio Vlade u Crnoj Gori, samo su nastavak lošeg političkog marketinga kojim pokušava sebe pozicionirati u nacionalističkom dijelu svog biračkog tijela, ocijenio je v.d. predsjednika Demorkatske partije socijalista (DPS) Danijel Živković.

Nažalost, kako konstatuje, za svoj lični PR, predsjednik susjedne države “učestalo zloupotrebljava naše građane”.

“Iako dobro zna da Srbi u Crnoj Gori nijesu ugroženi, Vučić ne odustaje od uloge tobožnjeg zastupnika prava Srba u regionu. Nošen umišljajem o sopstvenoj bitnosti i važnosti, pokušavajući da sebi pripiše enormni značaj, Aleksandar Vučić, tendenciozno plasira netačne i zlonamjerne teze. Krećući se utabanim stazama Slobodana Miloševića i njegove pogubne politike, svoje brutalno miješanje u unutrašnja pitanja Crne Gore, u stilu nepopravljivog populiste, Vučić redovno pokušava da prikrije dramatičnom zabrinutošću”, saopštio je Živković.

Učestalim slanjem istih poruka preko svoje političke posluge u Crnoj Gori, po riječima Živkovića, predsjednik Srbije, “pokušava da izgovorenu laž pretvori u istinu”.

“Kada državno obilježje Republike Srbije, prikazuje kao zastavu jednog dijela građana Crne Gore, podsjećamo ga da naši građani imaju samo jednu zastavu i to onu koja je simbol države u kojoj žive. Svoju “zabrinutost” Vučić neka pokazuje na pitanjima koja se tiču njegovih ingerencija, a Crnu Goru i njene građane neka izostavi iz svojih PR uradaka i nebrojanih “istorijskih” govora”, zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve