Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Ko gazi stopama Nebojše Medojevića?

Interesantno je da se Medojević i Abazović ne slažu i da jedan drugoga doživljavaju neozbiljnim. Ništa čudno... obojica su u pravu! Obojica vole hapšenja, vole pretjerano da lažu i od sopstvene zemlje prave tuđu prćiju

Piše: Miodrag Živković (preuzeto sa Fejsbuk profila)

Znam da sam postao dosadan u objašnjavanju kako građanske političke opcije, sarađujući sa desničarima postaju isto što i oni, čak i gori, ali nastaviću objašnjenja i na “dobrim” primjerima.

Ne trebam vas podsjećati na političku karijeru, sada već svetosavskog komedijaša Nebojše Medojevića. Bio je kadar SDP-a u vladi Mila Đukanovića, družio se i sarađivao sa LSCG u vremenima kada sam ja bio na njegovom čelu… osnovao Pokret za promjene i na kraju sa njim završio u naručju i čvrstom zagrljaju klero-šovinista.

Ovaj nadrealni lik se hvalio da je ateista, zagovornik obnove CG nezavisnosti, zagovornik sekularizma i svih građanskih vrijednosti.

Danas po sopstvenom priznanju saopštava da se u međuvremenu krstio sa porodicom u manastiru Ostrog, da je ponovo zaključio građanski brak, sada u Srpskoj crkvi i da sa zadovoljstvom čita i mnogo toga saznaje (što ranije nije znao) iz knjiga (ljotićevca) Nikolaja Velimirovića koje mu je poklonio kum, Andrija Mandić.

Stari su za ovo imali izreku,… zna se kako se budiš, kada sa djecom zaspiš.

Neću danas pisati o tome koji je, kakav i koliki doprinos Medojevića velikosrpskom satiranju Crne Gore, (to sudite sami) već mi je želja da na njegovom primjeru objasnim kako završavaju građanski aktivisti kada se udruže sa desničarima i šovinistima.

Nažalost, istim stopama Nebojše Medojevića, čvrsto i kočoperno korača i novi naš komedijaš. Pretpostavljate o kome se radi… Naravno, nije teško pogoditi da se radi o Dritanu Abazoviću.

Interesantno je da se oni dvojica ne slažu i da jedan drugoga doživljavaju neozbiljnim. Ništa čudno… obojica su u pravu! Obojica vole hapšenja, vole pretjerano da lažu i od sopstvene zemlje prave tuđu prćiju.

Sve ovo napisah radi lakšeg razobličavanja prevare koja nam se nudi. Znam da ste znali, ali kada se nacrta, lakše je vidjeti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve