Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Abazović potvrdio da informacije portala Udar nijesu bile lažne, već da potiču iz najrelevantnijeg izvora

Nijesam baš siguran da je ovakvim podacima potpredsjednik vlade postigao željeni efekat jer nam je otkrio pravi izvor informacija i u dodatno teži i opasniji položaj stavio sve ličnosti kojima se bavio navedeni portal, a posebno je upitnim učinio i antidržavnu djelatnost današnjih vladalaca za koje su radili likovi kojima se bavila Agencija za nacionalnu bezbjednost

Piše: Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković (preuzeto sa Fejsbuk profila)

U ranim jutarnjim časovima, sasvim neuobičajeno “naš” kočoperni potpredsjednik vlade zadužen za nacionalnu bezbjednost održao je konferenciju za štampu.

Mjesto održavanja ove konferencije (vila Gorica), prisustvo ministara pravde i policije (koji su bili samo dekor) i teatralnost govornika trebali su da nam posebno naglase značaj informacije koju je naglašeno prepotentni govornik želio podijeliti sa javnošću.

I saopšti nam mlađani potpredsjednik da je portal “UDAR” koji je bio aktivan u toku predizborne kampanje, informacije dobijao direktno od Agencije za nacionalnu bezbjednost, za što je isključivo odgovoran direktor agencije.

Stvar je posebno interensantna ako znamo da je ovaj portal iz dana u dan upoznavao građane, koje ličnosti iz Crne Gore rade kao saradnici stranih obavještajnih službi.

Očekivano je tada stranka sadašnjeg potpredsjednika i sve ostale stranke tadašnje opozicije, ove informacije nazivala LAŽNIM i smišljenim za njihovu diskreditaciju i antidržavnu djelatnost.

Svjesno ili nesvjesno, danas je Abazović potvrdio da sve te informacije nijesu bile lažne i izmišljene, nego da potiču iz najznačajnijeg i najrelevantnijeg izvora, a to je Agencija za nacionalnu bezbjednost. Posebno je interesantno da nije direktora agencije optužio za širenje lažnih vijesti, nego samo za iznošenje tajnih podataka koji se ne smiju iznositi na ovakav način.

Sve ovo daje posebnu dimenziju i značaj informacijama koje je širio portal “Udar” jer prokazane ličnosti su tada ozbiljno optužene za antidržavnu djelatnosti, a radile su isključivo za ovu gospodu koja su danas na vlasti.

Nijesam baš siguran da je ovakvim podacima potpredsjednik vlade postigao željeni efekat jer nam je otkrio pravi izvor informacija i u dodatno teži i opasniji položaj stavio sve ličnosti kojima se bavio navedeni portal, a posebno je upitnim učinio i antidržavnu djelatnost današnjih vladalaca za koje su radili likovi kojima se bavila Agencija za nacionalnu bezbjednost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
06.02.2021-15:09 15:09

Dobro je prokomentarisao onaj Kolašinac, prdonja.