Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zajedno pobjednički za Plav: Na listi ljekari, profesori, sportski radnici

Lista Zajedno pobjednički za Plav sastavljena je od uglednih građana Plava koji, svaki na svoj način, doprinose zajednici

Lista “Zajedno pobjednički za Plav” sastavljena je od uglednih građana Plava koji, svaki na svoj način, doprinose zajednici. U nastavku građanima predstavljamo dio liste, kako bi na lokalnim izborima 23. oktobra, donijeli informisanu odluku:

Merida Mehmedović je rođena 1995. godine u Plavu, gdje je završila Osnovnu školu “Hajro Šahmanović” i Gimnaziju SMŠ “Bećo Bašić” sa odličnim uspjehom. Za postignute rezultate u učenju nagrađena je diplomom “Luča”. Studije medicine na Medicinskom fakultetu u Podgorici je upisala studijske 2013/14, a završila 2019. sa prosječnom ocjenom 9,14. Za vrijeme studiranja je bila više puta nagrađivana; dobitnica je četiri godišnje studentske nagrade Medicinskog fakulteta. Takođe je bila korisnica stipendije Ministarstva prosvjete Crne Gore za talentovane studente.

Učestvovala je na različitim medicinskim skupovima, predavanjima i drugim vidovima edukacije. Trenutno radi kao doktor u timu za Hitnu medicinsku pomoć u Andrijevici, a angažovana je kao profesorica u nastavi za predmete Mikrobiologija i Patologija u SMŠ “Bećo Bašić” u Plavu.

Vladimir Knežević, diplomirani geograf, rođen u 1984. Diplomirao na Prirodnomatematickom fakultetu. Radio kao profesor u osnovnoj školi 5 godina u Plavu. Direktor Centra za kulturu”Husein Bašic” u Plavu od 2018 god. Otac troje djece.

Denis Neković završio je srednju školu u Plavu. Diplomirao na sarajevskom univerzitetu 2011. godine političke nauke. Zaposlen u MUP-u Plav na upravnim poslovima. Licencirani je sportski radnik i pomoćni trener u FK ,,Jezero” iz Plava.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve