Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković Radunoviću: Osjetljiv si na Bratićku jer zapošljava kadrove DF-a i sprovodi vašu četničku ideologiju

''Ja znam da je kolega Radunović osjetljiv na Bratić jer im zapošljava kadrove po dubini i sprovodi njihovu četničku ideologiju. Nemojte me učiti ponašanju, mene su roditelji vaspitali kako da se ponašam'', poručila je Vuksanović Stanković

Današnju sjednicu Skupštine obilježila je žustra polemika poslanice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović Stanković i poslanika Demokratskog fronta Slavena Radunovića.

Naime, poslanik Demokratske partije socijalista Danijel Živković prokomentarisao je to što se ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić juče nije pojavila na interpelaciji u resoru prosvjete.

“Ono što se juče desilo je flargantno kršenje poslovnika”, ističe Živković, dodajući da će u odnosu na to imati određenu incijativu.

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović ističe da se dva sata raspravljalo o onome što je jasno, te da se opozicija sinoć iživljavala u parlamentu.

“Vlada ima pravo da ovlasti koga hoće. Taj koga su ovlastili je bio tu. Bulajić je imao živaca da se dva sata raspravlja o nečemu što je potpuno jasno. Tražite da se o nečemu raspravlja, pa pobjegnete”, odgovorio je Radunović Živkoviću.

Onda je svoj komentar dala poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

“Ovo je bruka za vladajuću većinu i Vladu. Prekršen je poslovnik od strane potpredsjednika Skupštine. Rasprava nije počela jer smo smatrali da je besmisleno da raspravljamo na tu temu sa nekim ko je juče došao na to mjesto”, istakla je poslanica SDP-a.

A onda je poručila poslanicima DF-a.

“Samo da skrenem pažnju pojedinim poslanicima koji su ovdje da ne umišljaju da su veličine. Mi ne bježimo od bilo koga, niti se vas plašim. Pobjegla je ona sa bojnog polja”, istakla je Vuksanović Stanković.

Slaven Radunović je poručio poslanici SDP-a da o ljudima koji pokrivaju javne funkcije priča sa uvažavanjem.

“Ja znam da je kolega Radunović osjetljiv na Bratić jer im zapošljava kadrove po dubini i sprovodi njihovu četničku ideologiju. Nemojte me učiti ponašanju, mene su roditelji vaspitali kako da se ponašam”, poručila je Vuksanović Stanković.

Ona je ukazala na situacije u kojima je bila izložena mizogenim komentarima od strane funkcionera DF-a.

“Da vidimo da li bi smjeli da mi to kažu na metar od mene”, poručila im je poslanica SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
p 3,14
10.12.2021-14:58 14:58

Draga  SRCANA CRNOGORSKA KRALJICE SA CETNICIMA NEMA  RAZGOVORA I OVOM SPLACINOM CETNIKOM  RADUNOVICU DOKAZI DA NEMA PRICE SA  UVAZAVANJEM CUS CETNIKA UVAZAVAT!!!!