Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Kako neko može da nikada ne živi u nekoj zemlji, a da tamo ima prebivalište

Vuković je upitao kako neko može da nikada ne živi u nekoj zemlji, a da tamo ima prebivalište

Gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković, osvrnuo se na informaciju MUP-a Srbije da predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić ima prebivalište u Beogradu.

Vuković je podsjetio na nedavnu izjavu Spajića koji je kazao da “ne razumije opsesiju Srbijom” kao i da je to zemlja u kojoj “nikad nije živio”.

“Stvarno ne razumijem toliku opsesiju Srbijom. To je jedna zemlja gdje nisam nikad ni živio. Imamo Singapur, ja podržavam DIK iz Crne Gore da kontaktira DIK Singapura gdje sam boravio pet i po godina privremeno. Takođe, podržavam da kontaktiraju DIK Japana gdje sam boravio šest godina, DIK u Francuskoj gdje sam boravio dvije godine, DIK u Americi gdje sam bio oko godinu dana”, izjavio je ranije Spajić.

Vuković je upitao kako neko može da nikada ne živi u nekoj zemlji, a da tamo ima prebivalište.

“‘Stvarno ne razumijem…’ kako neko može da ‘nikada ne živi’ u nekoj zemlji, a da tamo ima prebivalište. Kako to, zaboga?”, naveo je Vuković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
15.02.2023-11:31 11:31

Ne griješi dušu možda čovjek nije znava možda ga je bivša đevojka upisala ne rekavši mu, a možda je i medo ga upisa u knjigu prebivališta. Dobar je ka bajat leb, ka buđav sir, ka lenja pita ili gibanica, ma na leb ga moš mazat…

ljilja
15.02.2023-16:18 16:18

Kako Vi Vukovicu sjedite na mjesto gradonacelnika,a izgubili ste na izborima?

biblion
15.02.2023-23:17 23:17
Reply to  ljilja

Vuković čeka pravosnažnost, i tu nema ništa sporno, jer ne može predati dužnost na one sitne oči nasljednika lokalnog trona. I zato Vuković čeka papir.

biblion
15.02.2023-23:14 23:14

“Stvarno ne razumijem toliku opsesiju Srbijom. To je jedna zemlja gdje nisam nikad ni živio. Imamo Singapur, ja podržavam DIK iz Crne Gore da kontaktira DIK Singapura gdje sam boravio pet i po godina privremeno. Takođe, podržavam da kontaktiraju DIK Japana gdje sam boravio šest godina, DIK u Francuskoj gdje sam boravio dvije godine, DIK u Americi gdje sam bio oko godinu dana” PA, EVO, PO SOPSTVENOM PRIZNANJU, ČOVJEK NIJE BIO U CRNOJ GORI ZADNJIH 15 GODINA. Zakon kaže da mora 15 godina živjeti u CG, od čega, čini mi se 10 neprekidno, da bi konkurisao za predsjednika. Dakle, on… Pročitaj više »