Četvrtak, 30 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković Bazarom želi steći političke poene, pobjeda DF u Podgorici izvjesna

Kopitović dodaje i kako je Vuković nervozan zbog činjenice da je sa svojim partnerima u Hercegovačkoj ulici ostao bez stana, koji bi bio oproštajni poklon pred odlazak sa funkcije.

Najava Glavnog grada kako će ovogodišnji Bazar na Trgu nezavisnosti, umjesto 30 trajati 60 dana, te da će kućice dijeliti besplatno, jasan je pokazatelj namjere gradonačelnika Ivana Vukovića da dobije još koji politički poen pred izbore naredne godine, ocijenio je član Glavnog odbora Pokreta za promjene Ivan Kopitović.

Naravno, taj projekat se pokazao jako unosnim za pojedince bliske Vukoviću, koji spadaju u red ugostiljskih šerifa kojima prvi čovjek grada ispunjava želje. Tako je u korist familije Rakočević, ovaj ,,doktor političkih nauka” koji proglasi Belgiju neutralnom zemljom, a svog rodnog sela se odreče tako lako kao i njegovi plemenici njega samog na bratstveničkom skupu u Mratinju, zatvorio žilu kucavicu u Podgorici (Bokešku ulicu) da bi svojim partnerima u talu obezbijedio veći profit”, ističe on.

Kopitović dodaje i kako je Vuković “nervozan zbog činjenice da je sa svojim partnerima u Hercegovačkoj ulici ostao bez stana, koji bi bio oproštajni poklon pred odlazak sa funkcije”.

“Istraživanje koje je sproveo odagnalo mu je i poslednju sumnju koju, istini za volju, nije ni imao da mu je popularnost u glavnom gradu na nivou dozvoljenog CRP-a u nalazima. Pa se tako ovaj neuspjeli korektor nekadašnjeg OK Budućnost pretvorio u kolektor koji ispušta otrove preko privatne televizije koja je okupila sav jad i čemer glavnog grada. Slika i prilika njegove Podgorice ogleda se u jadnoj Gradskoj TV koja ne mari ni za Boga, ni za crkvu već je za bogohuljenje u mikrofone te i takve televizije uloženo 2,5 miliona evra svih građana”, dodao je Kopitović.

On ističe i kako očekuje da će ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić “umjesto zamlaćivanja ovog naroda sa hedžinzima i kriptovalutama ispratiti rad inspekcija koje kontroliše Vuković”.

“Izvjesna pobjeda DFa na izborima u Podgorici i revizija svih nepočinstava gradonačelnika Vukovića biće prvi zadatak nove gradske vlasti a koristim priliku da se zahvalim pojedincima iz opštinskih preduzeća i sadašnje administracije koji ne žele da budu dio sumnjivih radnji što vrijedno prikupljaju dokumentaciju koju Vuković već uveliko ,,čisti” i uništava”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve