Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

KoSSev: Blizak Vulinov saradnik uhapšen u Leposaviću, osumnjičen za krađu identiteta

U vrijeme kada je Vulin upravljao Kancelarijom za KiM, M. K je na terenu je bio zadužen za odnose sa medijima

Kosovska policija uhapsila je jednu osobu u Leposaviću zbog sumnje na krađu identiteta.

Riječ je o muškarcu sa inicijalima M. K, potvrdio je za KoSSev zamjenik komandira KP za region Sjever Veton Eljšani.Iz policije navode da su imali informaciju o mogućem izvršenju krivičnog djela krađa identiteta, te da su ga službenici redovne jedinice KP danas zaustavili na teritoriji opštine Leposavić, a potom i uhapsili, piše KoSSev.

„Ova osoba ima dva identiteta – jedan za srpska dokumenta, a drugi za kosovsku dokumentaciju“, kazao je za KoSSev Veton Eljšani.

Određeno mu je 48-časovno zadržavanje.

Policija je ujedno izvršila pretres njegove kuće u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, gdje je pronašla i zaplijenila dokazni materijal, naveo je za KoSSev Eljšani, bez preciziranja šta je zaplijenjeno.

Iako se za sada tereti zvanično za krađu identiteta, Eljšani navodi da postoji mogućnost da će krivično djelo biti prekvalifikovano u zavisnosti od daljeg toka istrage.

„Sumnja se da je uzeo nečije podatke, ali vidjećemo, ukoliko nije to, promijeniće se kvalifikacija krivičnog djela“, naveo je.

M. K. je više godina bio angažovan u Mreži „Most“ na radnoj poziciji novinara, odnosno člana nadzornog odbora ove mreže. Takođe važi i za bliskog saradnika nekadašnjeg direktora Kancelarije za KiM Aleksandra Vulina i funkcionera u njegovoj stranci Pokret socijalista.

U vrijeme kada je Vulin upravljao Kancelarijom za KiM, M. K je na terenu je bio zadužen za odnose sa medijima.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
30.05.2024-05:41 05:41

Cuvajte se Kosovari krece kreten Vulin na Kosovo,dogodine TRTT na Kosovo Vuline.

Krsto
03.06.2024-02:34 02:34

Buni se Vulin…Zali se da na Kosovu ne daju ugrozenom Srbinu Milanu Radoicicu da posteno uzgaja vutru i pravi gudru…Pa su mu jos oduzeli vilu koju je on napravio na drzavnom zemljistu…