Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Vlahović: Crnoj Gori potrebna Vlada u sjenci

Vlahović vjeruje da Crna Gora ima kapacitet, te da je to neophodno kako bi sačuvali multietničko, građansko, crnogorsko zajedništvo, ali se i jasno suprotstavili onome što je danas, kako kaže, udar na našu državu

Crnoj Gori je potrebna Vlada u sjenci koju bi činile sve opozicione partije, kazao je nekadašnji ministar vanjskih poslova Miodrag Vlahović, u emisiji Teleskopija.

Vlahović vjeruje da Crna Gora ima kapacitet, te da je to neophodno kako bi sačuvali multietničko, građansko, crnogorsko zajedništvo, ali se i jasno suprotstavili onome što je danas, kako kaže, udar na našu državu.

“Za te stvari nam ne trebaju, a dozvolićete mi tu vrstu šale, nama ne trebaju ministrice iz Trebinja i specijani izaslanici iz Bileće. Centralni politički rad treba da bude na tom nivou odgovora ovoj i ovakvoj Vladi u njihovim svakodnevnim iskakanjima iz onoga što je istorijski, nacionalni, državni, građanski interes Crne Gore. Oni to rade svakog dana”, kazao je Vlahović.

Naveo je da prema podacima iz medija, pet ministara ima dvojno državljanstvo.

“Znači oni nijesu položili zakletvu vjernosti i lojanosti samo ovoj zemlji. Oni, po sili zakona ne mogu tamo da sjede, a sjede” kazao je Vlahović i dodao da Crna Gora mora da pokaže odgovor tome, te da, kako kaže, kuknjava i guslanje ne pomažu.

“Moramo biti zajedno. Danas imamo problem što je Crna Gora na udaru i moramo zajednički tome da se odupremo”, zaključio je Vlahović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
11.05.2021-21:43 21:43

Trebali bi sto prije da se odupremo..da ne bude kasno…Od prvog dana pisem..da je ova nova popovska svita..Vlada strave i uzasa..