Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Tribina u Mojkovcu: DPS kao najjača partija ima obavezu da uspostavlja demokratske standarde

Mini tribina u sklopu kampanje za unutarstranačke izbore u Demokratskoj partiji socijalista, sinoć je održana u Mojkovcu u okviru intenzivnih aktivnosti na polju kadrovskog i strukturnog jačanja partije, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac

Mini tribina u sklopu kampanje za unutarstranačke izbore u Demokratskoj partiji socijalista, sinoć je održana u Mojkovcu u okviru intenzivnih aktivnosti na polju kadrovskog i strukturnog jačanja partije, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

Kako se navodi, okupljenom članstvu DPS-a obratio se generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović, koji je rekao da i ovaj događaj predstavlja nastavak partijske reforme za koju kaže da ide zadovoljavajućom dinamikom te da je od izuzetne važnosti da se sam izborni proces dovede do kraja na kvalitetan i temeljan način.

“On je konstatovao da DPS, kao državotvorna partija i najjači politički subjekt u Crnoj Gori, ima dužnost i obavezu da bude pokretač promjena i kreator novih trendova kojim će se uspostaviti novi standard na političkoj sceni Crne Gore”, dodaje se u saopštenju.

Na trbini je govorio i aktuelni predsjednik Opštinskog odbora DPS Mojkovac Predrag Smolović, koji je ujedno i jedini kandidat za novi mandat na toj funkciji. Na samom početku on se članovima partije zahvalio na podršci njegovoj kandidaturi i povjerenju koje mu je ukazano da i u narednom periodu obavlja dužnost prvog čovjeka lokalnog odbora u Mojkovcu.

Smolović je u svom obraćanju govorio o viziji i budućoj organizaciji DPS-a kao i političkim izazovima koji stoje pred partijom.

“Kako bi DPS i u budućem periodu bio dominantan politički subjekt, trudićemo se da osnažimo svaki segment partijske mreže i organizacije. Koliko god imali dobru postojeću partijsku infrastrukturu, u predstojećem periodu radićemo dodatno na njenom jačanju i unapređenju”, kazao je Smolović.

Na sinoćnjoj tribini on je prezentovao i kompletan plan inovativnih aktivnosti koje će, kako je ocijenio, značajno ubrzati komunikaciju i organizaciju učiniti još efikasnijom. Takođe, Smolović se osvrnuo i na nedavno prezentovane rezultate istraživanja koji su potvrdili da je Demokratska partija socijalista najjači politički subjekt u Crnoj Gori i najavio novo jačanje partijske strukture u Mojkovcu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve