Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Tošković: Ponašanje Abazovića sramno i neprihvatljivo, u Vili Gorica mjesta samo za TV Hram

Zato, kako je naveo, GP Nova ljevica iskazuje protest i ustaje u odbranu i zaštitu prava i slobode crnogorskih medija kojima je, smatra on, premijer Dritan Abazović uskratio pravo na informisanje

GP Nova ljevica smatra da je ponašanje premijera Dritana Abazovića sramno i neprihvatljivo jer je Vila Gorica danas bila otvorena samo za TV Hram, a zatvorena za crnogorske medije, saopštio je Ratko Tošković, potpredsjednik GP Nova ljevica.

Zato, kako je naveo, GP Nova ljevica iskazuje protest i ustaje u odbranu i zaštitu prava i slobode crnogorskih medija kojima je, smatra on, premijer Dritan Abazović uskratio pravo na informisanje.

“Umjesto pozivanja svih akreditovanih crnogorskih medija da prisustvuju zabilježe potpisivanje ništavnog ugovora, prisustvovala je samo TV Hram crkve Srbije. Premijer Abazović je još jednom pokazao kakav odnos ima prema medijima kao i dje pripada”, istakao je Tošković.

Prema njegovim riječima, medij crkve Srbije ima povlašćen položaj, eksluzivu i prvenstvo u odnosu na sve crnogorske medije.

“Bravo premijeru crkve Srbije”, zaključio je Tošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve