Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Nova ljevica: Otvoreni Balkan u Crnoj Gori jedino ako angažujete flotu helikoptera da dostave zvanice

Povodom najave Abazovića da u junu ove godine planira da organizuje neformalni Samit Otvorenog Balkana u Crnoj Gori

Povodom najave premijera u tehničkom mandatu, Dritana Abazovića da u junu ove godine planira da organizuje neformalni Samit Otvorenog Balkana u Crnoj Gori, GP Nova ljevica poručuje da isti može organizovati “jedino ako angažuje flotu helikoptera da dostave zvanice na najavljeni događaj”.

“Kao što je gospodin Abazović već upoznat, Crnogorke i Crnogorci ne žele i neće dozvoliti da Crna Gora uđe u Otvoreni Balkan i poručujemo mu da će umjesto Otvorenog Balkana, dok god to bude trebalo, dobiti otvoreni “rat” svim zakonom dozvoljenim građanskim i političkim sredstvima, odnosno da spriječimo da se organizuje taj skup. I neka ni malo ne sumnja da će u tom naumu biti spriječen, bilo on, ili bilo ko drugi ko to pokuša”, saopštio je predsjednik Nove ljevice Saša Mijović.

Takođe, poručuje, jedino kako to mogu uspjeti je da izvrše desant i dostavu zvanica helikopterom, kao što su to uradili sa Joanikijem.

“Ali neka on ili bilo ko drugi ko to pokuša bude spreman da snosi posledice za takvo nešto. Crnogorke, Crnogorci i vrijeme i mi ćemo vam sudit. Trajaće politički i duhovno koliko jedan, toliko i drugi. Živjela i neka nam je vječna Crne Gora”, zaključio je Mijović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve