Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

GP Nova ljevica: Svi kojima je u srcu Crna Gora, svoj glas da daju Đukanoviću ili Vuksanović Stanković

Kako je naveo, ovo je trenutak kada svi oni kojima je Crna Gora na srcu i koji su spremni da je brane, treba olovkom da stanu u odbranu njene istorije, prošlosti, budućnosti, da budu dostojni svojih predaka, budu ponos i putokaz potomcima

GP Nova ljevica smatra da je, prije glasanja za izbor za nekog od suverenističkih kandidata, mnogo važnije motivisati sve suverenistički opredijeljene birače da izađu 19. marta na svoja biračka mjesta i svojim glasom stanu u odbranu države, saopštio je predsjednik te partije, Saša Mijović. 

Kako je naveo, ovo je trenutak kada svi oni kojima je Crna Gora na srcu i koji su spremni da je brane, treba olovkom da stanu u odbranu njene istorije, prošlosti, budućnosti, da budu dostojni svojih predaka, budu ponos i putokaz potomcima.

“Trenutak kad svi zajedno treba da prevaziđemo lične animozitete prema bilo kojem od suverenističkih kandidata i da nam sudbina i interes države budu u prvom planu. Jer, htio to neko da prizna, ili ne, u ovom, izuzetno teškom, istorijskom trenutku za Crnu Goru, oni su jedina brana pretenzijama raznim velikodržavnim projektima, koji žele da mi kao narod i država nestanemo”, kazao je Mijović.

On je pozvao sve građane kojima je u srcu Crna Gora, sve državotvorne i partije manjinskih naroda, kao i sve njihove glasače, da daju svoj glas Milu Đukanoviću ili Draginji Vuksanović Stanković, da daju svoj glas za slobodnu, nezavisnu, građansku, antifašističku, sekularnu, evropsku, euroatlansku, multinacionalnu i multikonfensionalnu Crnu Goru.

“GP Nova ljevica će i sada, kao i uvijek biti na braniku otadžbine i slijediti časni put Crnogorki i Crnogoraca, koji su toliko puta kroz istoriju prolivajući krv, hrabro i nesebično žrtvujući svoje živote, branili, odbranili i sačuvali državu. Živjela i neka nam je vječna Crna Gora”, zaključio je Mijović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve