Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Todorović: Đukanović je svojski i čojski postupio

On je kazao da je crnogorsku naciju etika stvorila, a da je tu etiku teško živjeti, pa zbog toga neki bježe u druge nacije

Rajko Todorovic Todor, slikar gostujući u jutarnjem programu televizije 7, kazao je da sigurno postoji eliksir za rješavanje trenutne političke krize u Crnoj Gori, ali da ga on ne zna, jer se svako malo pojavi neko novi, te da uvijek patimo od ponavljanja istorije i tragičnih događaja, a možda crnogorci imaju manjak sprosobnosti, da uče na sopstvenim greškama.

On je kazao da je crnogorsku naciju etika stvorila, a da je tu etiku teško živjeti, pa zbog toga neki bježe u druge nacije.

“Mi imamo najljepšu zemlju u Evropi, a jedan strašan procenat stanovništva mrzi svoju prelijepu zemlju i ja sam vidio ljude koji mašu tuđim zastavama kao svojim”, kazao je Todorović gostujuci u jutarnjem programu televizije 7.

O rezultatima predsjedničkih izbora Todorović je kazao da je Milo Đukanović do kraja branio svoje djelo i da on ostaje velika istorijska ličnost Crne Gore.

“Odlazak sa mjesta predsjednika države najviše će osjetiti Evropska zajednica, sa kojom se moglo ozbiljno razgovarati….razumijem i ove ljude , taj osjećaj njihove inferiornosti prelazi u patološku mržnju, jer oni su inferiorni u odnosu na Mila Đukanovića”, kazao je Rajko Todorovic Todor, nas poznati slikar, odgovarajući na pitanje sa čim će se suočiti Crna Gora nakon predsjedničkih izbora.

Todorović je istakao da je Đukanović svojski i čojski nakon drugog kruga izbora priznao rezultate istih i čestitao novom predsjedniku pobjedu i njegov čin će ostati zapisan u istoriji.

“Teško će biti, mi srljamo prema ambisu”, smatra Todorović i zaključuje da su pusti snovi da će crnogorska nacija nestati.

IzvorTV 7

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rumi
07.04.2023-18:55 18:55

Tacno gospodine Todore Milo Djukanovic je istorijska licnost i on je pobijedio kada se kandidovao…kapa dolje njemu od svih Crnogorki , Crnogoraca i gradjana koji su ga podrzali…On je imao hrabrosti bez obzira sto je znao sta ce se desiti…Frustrirani inferiorni ljudi nece nikada moci da mu se priblize…Veliki je jer je priznao i greske ali i pokazao da je veliki gospodin…Da je vjecna Crna Gora

dragan
08.04.2023-11:39 11:39

Svaka cast Gospodine! Respekt!