Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Todor: Očekivao sam smjenu Konjevića

''Očekivao sam da će organi i članstvo SDP-a osuditi i smijeniti Raška Konjevića zbog izjave o Miloradu Popoviću, nedostojne ne samo najnižeg oblika političkog, već i ljudskog djelovanja i postojanja''

Slikar Rajko Todorović Todor smatra da je predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević trebalo da bude smijenjen.

“Očekivao sam da će organi i članstvo SDP-a osuditi i smijeniti Raška Konjevića zbog izjave o Miloradu Popoviću, nedostojne ne samo najnižeg oblika političkog, već i ljudskog djelovanja i postojanja. Na žalost oni to muklo i jadno seire! Još jednom, neka im je na čast”, kazao je on u izjavi za Gradski portal.

Podsjećamo, Konjević je u petak u emisiji “Hej, Sloveni” na Gradskoj televiziji nazvao pisca Milorada Popovića “gospodarevim psom”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
21.02.2022-10:28 10:28

Konjevic je psihicki poremecenik i za uvredu ga krivicno gonit ili Popovic bi imao potpuno pravo da zastiti svoju cast i ponos da ga ispljuje i namaze Balegom po ustima odaklen je tu uvredu izrekao da Konjevic u buduce svaku uvredu shvati da je povrijedijo cast svakom ko god ima mozga !

COL
21.02.2022-10:29 10:29

Raško je nebitan jer je on ustvari Rankov kasper…