Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Tako to radi Krivokapić: “Za budućnost Crne Gore” pod zastavom Srbije

Nakon što je ova fotografija objavljena i na društvenim mrežama na zvaničnim stranicama koalicije Za budućnost Crne Gore, uslijedili su brojni komentari korisnika socijalnih mreža

Nosilac liste Za budućnost Crne Gore, okupljene oko Demokratskog fronta Zdravko Krivokapić je prije nekoliko dana, tokom predizborne kampanje obišao i mjesto Bijela Crkva kod Rožaja. To ništa ne bi bilo neobično da se Krivokapić sa pristalicama nije fotografisao ispred crkve Svetog apostola Luke u tom mjestu, na kojoj se vijorila zastava Srbije!

foto Facebook

Nakon što je ova fotografija objavljena i na društvenim mrežama na zvaničnim stranicama koalicije Za budućnost Crne Gore, uslijedili su brojni komentari korisnika socijalnih mreža.

Mnogi od njih su komentarisali fotografiju sljedećim riječima: “Za budućnost Crne Gore pod zastavom Srbije!”.

foto Facebook

Zdravko Krivokapić kao i sama koalicija Za budućnost Crne Gore otvoreno se zalažu za zatiranje svega crnogorskog i ne kriju da im je bliža Srbija od države u kojoj žive i rade.

foto Facebook

Nosilac ove liste u javnim nastupima naglašava da im je glavni cilj ukidanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kome se protivi Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori.

On je ranije odgovarajući na pitanje  da li računa na podršku Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori u izbornoj kampanji kazao da je Crkva rekla da se neće uključiti u politiku. Međutim, mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije je iako saopštavao da se neće uključivati u izbornu kampanju, više puta pozvao građane Crne Gore da izađu na izbore i glasaju za prosrpsku opoziciju.

Koalicionu listu Za budućnost Crne Gore čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Prava Crna Gora, Ujedinjena Crne Gora, Radnička partija i Narodni pokret.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KIKI
21.08.2020-00:34 00:34

NISTA ČUDNO , OD ČETNIKA I VELIKOSRBA I NE MOŽEŠ DRUGO OČEKIVAT . ZATO IH 30.AVGUSTA TREBA POD ZEMLJU UBACIT