Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Nakon sljedećih izbora, Abazović ide ispod cenzusa

Abazović je, ističe on, opstruirao i izbor Vlade Miodraga Lekića, tako što je obećavo podršku pa zakasnio sa potpisima, a sve kako bi ostao premijer

Bivši premijer Zdravko Krivokapić kazao je kako je njegov nasljednik na toj poziciji Dritan Abazović osmislio taktiku “raspameti i svakoga prevari”.

“Zajedno sa DPS-om je srušio 42. Vladu i usred izbornog procesa prekrajao i kreirao nove opštine. Sve u zagrljaju sa Brđaninom i Kenterom. Bemaks je prvi put spomenuo kada su mu rušili vladu”, kazao je Krivokapič.

Abazović je, ističe on, opstruirao i izbor Vlade Miodraga Lekića, tako što je obećavo podršku pa zakasnio sa potpisima, a sve kako bi ostao premijer.

“Sličnu prevaru je planirao i povodom formiranja 44. Vlade, ali je ostao kratkih rukava. Moja taktika i misija je ostvarena. Dok je Abazovićeva politička sudbina, nakon narednih izbora, kad god se dese, zacrtana ispod cenzusa”, dodao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.11.2023-16:24 16:24

Tvoja misija je jednako podlačka i gadna, kao Abazovićeva. Sluge okupatorske crkve Srbije, jedan na drugoga udarili, ka pravi Srbi, ali su pri tom sve učenjili da ostvare UNIŠTENJE CRNE GORE I CRNOGORACA, CRNE GORE! ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ I DRITAN ABAZOVIĆ BIĆE UPAMĆENI KAO NEMILOSRDNI NEPRIJATELJI CRNOČGORACA I CRNOGROKI. OBOJICA SU ODAVNO ISPOD CRNZUSA ZA ČOVJEČNOST, SINONIM ZA PODLOST I NEZNANJE, UZOR ZA GLUPAKE KOJI MRZE DRŽAVU CRNU GORU I ZAVILI JE U CRNO NAJGORE!!

Šojić
04.11.2023-17:20 17:20

Realno…ne zna se koji od vas je veći nesoj.

Tikva
04.11.2023-17:43 17:43

Svugde se slavi kad dođeš, on kad je otišao-Dritan Abazović osmislio taktiku “raspameti i svakoga prevari prevaru je planirao i povodom formiranja 44.”.Na kraju kad mu je Spajic rekao STOP nema vise lazi i prevara -NIKAD VISE PREVARANTU NEDATI DA MANIPULISE  JAVNIM PREDUZECEM A KAMOLI DRZAVOM! Hvala na svemu  EVROPA SAD  -SPASISTE  Crnu Goru.  OD OVAKVIH PREVARANATA NI 0,000001% NA SLEDECIM IZBORIMA!!

Tara
04.11.2023-19:39 19:39
Reply to  Tikva

Evropa sad..je gora od prevaranta Dritana..ovaj prevarant Spajic-Milatovic..na celo teroriste Mandica..pripremaju aneksiju drzave CG..ubijanje naroda..niko nece nista smjesti da kazes..no letis u zatvor..Oni pripremaju veliku serbiju…sa jednom krvavom revolucijom..Ovo su veci izdajnici-od Dritanke..Mi moramo da se odbranimo od ove fasisticke vlade..EU sad je zamajavanje..evropske unije..i blesavih-glupih gradjana..Ovaj scenario se vec davno planira–pop Micovic-Zdravko-Dritan-Milojko-Milatovic–Pipun-Kovacevic..itd itd..Pripremite se gradjani..vi ste ove fasiste birali..sram vas bilo!

Dpero
04.11.2023-19:40 19:40

A i ovi sada prevaranti i lazovi bice isti a mozda i gori!

RIR
04.11.2023-20:10 20:10

Tako je BobZekoviću !
Jos se hvali da je njegova ,najpostenija Vlada CG !/ne treba nabrajati sve apostole, štetočine ,dovoljno je pomenuti samo samozvanu “ženu četnik” /njegovu miljenici -PI !