Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Stanić: Umjesto izvinjenja Abazovića, krivac je opet neko drugi

''Sramotno ponašanje policajca nije slika niti crnogorske policije ni naše države, ali ove stvari se ne smiju držati ispod tepiha, jer će se onda ponavljati opet i gore…''

Umjesto izvinjenja i prihvatanja očigledne odgovornosti kao prvog čovjeka sistema – krivac je opet neko drugi, kazao je funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić kometarišući izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića o maltretiranju državljana Albanije od strane crnogorskog službenika policije.

Naime, Abazović je, između ostalog, rekao da kako se više budemo približavali 19. martu, aludirajući na predsjedničke izbore, “očekujte mnogo više video snimaka, grafita, nacionalizma…”.

“Sramotno ponašanje policajca nije slika niti crnogorske policije ni naše države, ali ove stvari se ne smiju držati ispod tepiha, jer će se onda ponavljati opet i gore…”, naveo je Stanić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirko
22.02.2023-14:40 14:40

Bravo Stanicu, on onakav primitivizam opravdava izborima, pa svi imamo prilike videti onaj nasrtaj na starijeg čovjeka i to se ne može ničim opravdati!