Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: “Patriotski skup” nije odbrana države

Socijalistička narodna partija Crne Gore poziva građane da se ne odazivaju sjutrašnjem tzv. "patriotskom" skupu, čija namjera nije odbrana Crne Gore od onih koji su pobijedili na izborima

Socijalistička narodna partija Crne Gore poziva građane da se ne odazivaju sjutrašnjem tzv. “patriotskom” skupu, čija namjera nije odbrana Crne Gore od onih koji su pobijedili na izborima.

Ilustracija

– Uvaženi sugrađani, oduprite se pritiscima koji su ogromni ovih dana, posebno u državnim organima, i ne dozvolite da budete marioneta u rukama onih kojima je jedini interes da promijene izbornu volju građana. Ne dopustite da bude dio skupa čije posledice mogu biti nemiri i neredi. Dobro i napredak Crne Gore treba da bude cilj svih nas, bez obzira ko trenutno čini vladajuću većinu – navodi se u saopštenju SNP-a.

Oni poručuju da će građani najviše doprinijeti državi ako sjutra veče ostanu svojim kućama.

– I tako pošaljete poruku još uvijek aktuelnoj vlasti da zarad njihovih ličnih interesa niste spremni da sudbinu zemlje stavljate na kocku – poručuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
05.09.2020-17:01 17:01

Ne nego ste vi, pod crn8m popvskim manjinama kod Kacavende da ih malo poducava , da izadju obrazovani, spremni za pobjede! Kao što je i vas , dobro obradio.