Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Parlamentarna većina vodi računa o djeci Crne Gore

Iz SNP-a kažu da je to samo početak.

Djeca su najveći dar i najveće bogatstvo naše države i prema njima se moramo odnositi sa posebnom odgovornošću i senzibilitetom, kažu iz Socijalističke narodne partije Crne Gore čestitajući 20. novembar, Međunarodni dan djeteta, svoj djeci Crne Gore.

“Pandemija korona virusa i ekonomska kriza koja je prati skrenuli su pažnju sa najmlađih članova naše zajednice na neko vrijeme. Ipak, usvajanjem važnih zakonskih rješenja kojima smo djeci do šest godina obezbijedili dječiji dodatak, a osnovcima besplatne udžbenike, dokazali smo da trenutna parlamentarna većina i te kako vodi računa o djeci Crne Gore”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Iz SNP-a kažu da je to samo početak.

“SNP CG će nastaviti da vodi brigu o našoj djeci i uvijek ćemo biti tu da podržimo svako rješenje i inicijativu koji su usmjereni na poboljšanje njihovog statusa. Mir, bezbjednost i suživot ne mogu se postići bez poštovanja prava naše djece. Oni će jednog dana biti odrasli ljudi. Stoga, način na koji štitimo djecu uticaće na to kako će oni štititi Crnu Goru i svoju djecu u ne tako dalekoj budućnosti”, navodi se u čestitki SNP-a povodom Dana djeteta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve