Nedjelja, 26 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Niko, pa ni Daliborka Uljarević, ne može danas pomoći DPS da se vrati na vlast

Što se tiče rada ove vlade, dodaju, SNP je ponosan na sve što je ova Vlada Crne Gore uradila

Najoštrije osuđujemo neodgovornu izjavu Daliborke Uljarević da će SNP maksimalno da koristi pozicije u vlasti za zloupotrebu javnih resursa u partijske svrhe. Je li to Daliborka Uljarević vidovita i ima kristalnu kuglu pa da ovako neargumentovano komentariše buduće djelovanje SNP-a i naših funkcionera i članova? Ili se možda radi o tome da je Daliborka Uljarević postala glavni propagandista DPS, stranke koja danas strmoglavo propada, saopšteno je danas iz SNP-a.

“Časni SNP nikada nije i nikada neće zloupotrebljavati javne resurse za svoje partijske interese. Sve što radimo, radimo potpuno transparentno, poštujući zakone Crne Gore. Radimo hrabro pa dobre rezultate postižemo i onda kada nam mnogi poput Daliborke Uljarević predviđaju fijasko. Pa smo tako na izborima u Beranama u uslovima kada su nas svi napadali postigli mnogo, mnogo bolji izborni rezultat nego što su naši kritičari najavljivali”, ističu u SNP-u.

Što se tiče rada ove vlade, dodaju, SNP je ponosan na sve što je ova Vlada Crne Gore uradila.

“Potpisali smo istorijski Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Pokrenuli smo najveću borbu protiv mafije u istoriji Crne Gore. Dali smo maksimum da građane Crne Gore zaštitimo od energetske i krize hrane pa tako naši građani danas plaćaju najjeftinije gorivo u cijeloj Evropi. A u slučaju krize hrane imamo dogovor sa Srbijom da će za Crnu Goru biti obezbijeđene osnovne životne namirnice za period od najmanje šest mjeseci. Naši građani su zaštićeni i u najtežim okolnostima. To su neka od postignuća naše Vlade koju Daliborka Uljarević bez argumenata  napada i kritikuje i tako pokušava da pomogne DPS. Umjesto neutemeljenih i neargumentovanih napada, mi pozivamo sve naše kritičare na dijalog o svim pitanjima koja su važna za naše društvo. Samo kroz dijalog možemo da idemo naprijed u bolju budućnost svih nas zajedno”, piše u saopštenju SNP-a.

Prema njihovom mišljenju, propagandom se, kao što to posljednjih dana radi Daliborka Uljarević, ne ide naprijed nego nazad u naručje DPS.

“A to građani Crne Gore neće dozvoliti jer je duh 30. avgusta danas u Crnoj Gori jači nego ikad. Niko, pa ni Daliborka Uljarević, ne može danas pomoći DPS da se vrati na vlast zato što su tu partiju građani na duži rok otpisali. DPS više neće moći presudno da utiče u Crnoj Gori. A SNP, kao i do sada, ide svojim časnim putem ka boljitku svih građana Crne Gore, pa i građanke Daliborke Uljarević. Mi ćemo da nastavimo da radimo za dobro i onih koji nas podržavaju i onih koji nas danas kritikuju jer je interes vascijele Crne Gore interes Socijalističke narodne partije. Samo pomirena, srećna i Crna Gora zadovoljnih i uspješnih građana je naš cilj. Kako do sada, istim tim putem nastavljamo i od sada, bez obzira na prepreke na koje na tom putu budemo nailazili”, zaključuju u SNP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
10.10.2022-16:57 16:57

Joko Nepismeni, niko pa ni TU ne može spriječiti sunovrat tvoje srpsko-nacističke partije, jednog od najvećih promotera i izvođača nemilosrdne, zločinačke srpske okupacije Crne Gore. OPREM DOBRO JOKO SA SVE SNP!

RIR
10.10.2022-17:13 17:13

…zvani Joko “pismeni” nabraja što su tamo oni sa dritangom postigli do sada —umjesto da se stidi…taj je njemu za ponos TZV TU ,potpisan gotovo u cik zore u tajnosti —PIH !
ima obecanje od srb da necemo ostati gladni —SRAM DA GA BUDE ! /zastiđe od izjave vajnog bivseg Min. i to poljopr./ PI !