Petak, 21 Juna, 2024
Rubrika:

DPS: Trgovina na štetu građanske Crne Gore neće proći, Mandić baca prašinu u oči svojim biračima

Ističu da uzalud Mandić barjači srpstvom, jer on odnos prema svojim glasačima svakodnevno pokazuje podrškom Vladi koju njegovi birači karakterišu kao izdajničku

Naknadne reakcije Andrije Mandića na izglasanu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici predstavljaju potcjenjivanje inteligencije njegovih glasača i bacanje prašine u oči građanima. Pokušaj da naplati od PES-a svoju podršku Rezoluciji kojom je sačuvao fotelju, i to tako što će ugrožavati Crnogorce i manje brojne narode, neće proći jer će mu se na putu ostvarivanja njegove projekcije Crne Gore kao države naroda, ispriječiti građanska Crna Gora, ovoga puta snažnije i jače nego ikada, navode iz DPS-a.

Ističu da uzalud Mandić barjači srpstvom, jer on odnos prema svojim glasačima svakodnevno pokazuje podrškom Vladi koju njegovi birači karakterišu kao izdajničku.

“Zna svaki njegov birač da je podrškom Vladi i Mandić pritisnuo taster u Njujorku za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, zato ovaj njegov pokušaj da prevede svoje pristalice žedne preko vode djeluje bijedno. Uvjerili smo se nebrojano puta da su Mandiću bankomat i fotelja postali ideologija, i da su iza politike koje je predvodio ostali prevareni birači. Zato ovaj današnji pokušaj Mandića da trgovinom sa Milojkom Spajićem, ostane što duže na funkciji kako bi naštetio državnom interesu, neće proći”, kažu u DPS.

Njih raduje evolucija Mandića makar ona bila izazvana tako bizarnim razlogom kao što je fotelja, ali i njemu i predsjedniku Vlade Milojku Spajiću poručujemo da ni ne pokušavaju da trguju interesima ove države i njenih građana, kako bi se međusobno namirivali.

“Svako treba da snosi posljedice svoje politike, a kakve će biti one sa kojima će se suočiti Andrija Mandić i Milojko Spajić, vidjećemo uskoro na vanrednim izborima koji su sve izvjesniji”, kažu u DPS..

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve