Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Nikada niti će zaboraviti žrtve NATO bombardovanja u Murinu

SNP, naglašavaju, ima moralnu obavezu da se sa dubokim pijetetom sjeća nevino stradalih žrtava u Murini i da makar riječju podsjeća na njih na dan njihovog stradanja prije 23 godine

Socijalistička narodna partija nije nikada niti će zaboraviti žrtve NATO bombardovanja u Crnoj Gori iz 1999. godine, kada je u malom mjestu Murino stradalo šest naših građana, od kojih troje djece, saopšteno je iz SNP-a.

“U vrijeme velikih patnji naroda na prostoru ondašnje zajedničke države Srbije i Crne Gore, izazvane NATO bombardovanjem, stradali su mnogi nevini životi. Imena Julije, Olivere, Miroslava, Milke, Vukića i Manojla zapisana su na spomen obilježju u Murini i u srcima njihovih najbližih. Pamtimo ih i mi u SNP-u i poklanjamo njihovim sjenima, poručujući svima da ih nikada nećemo zaboraviti”, kažu u SNP-u.

SNP, naglašavaju, ima moralnu obavezu da se sa dubokim pijetetom sjeća nevino stradalih žrtava u Murini i da makar riječju podsjeća na njih na dan njihovog stradanja prije 23 godine.

“Pred nama svima je i obaveza da čuvamo našu državu i građane, da učinimo život boljim i ljepšim za neka buduća pokoljenja, kako se nikada više ne bi ponovila 1999. godina, nikada i nikome. Slava žrtvama iz Murine i vječni pomen”, zaključuju u SNP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
30.04.2022-15:33 15:33

Nevina đeca, koja stradahu u Murinu, su djelimično stradala zbog ratnih dejstava slobodanove armade i papagajske podrške ratu ovih koji danas liju krokodilske suze nad njihovom zlom sudbinom. Da ima pameti u roditelja stradale đece, govnjavom metlom bi raščerala ove ubirače poena nad nesrećnom sudbine njihove đece. Da tadanji duvači u slobodanovu ratnu trubi, a danjašnji lelekači, imaju prst obraza pognuli bi turine i molili za oprost što su krivi za smrt ove i nečije druge đece. Mnoge su majke i sestre zakukale zbog huškanja na ubijanje ovih koji tada iz debele zavjetrine gurahu druge u smrt i zločine…

RIR
30.04.2022-20:29 20:29
Reply to  COL

Đecu je svakome žao , samo neljudi neće to osuditi —ali UZROK bombardovanja su SRBI i njihove NELJUDSKE RADNJE na Kosovo —tomahavke su trebale da prekinu putnu vezu prema Kosovu iz CG /zajednicke drzave srb/cg /Ali nedužna đeca su stradala i ne treba sad ni SNP ni niko da ubira poene —neka se isti snp potrudi da da pomoc porodicama….sad su u vlasti…da vidimo….
onaj “prepametni -istoričar “zvani J O K O

Miško_Andrijevica
30.04.2022-15:48 15:48

Scekicu vidio si danas kako te narod poćerao sa spomenika u Murino to treba da vam bude pouka da vas narod neće više!