Kada Duško Marković podsjeća na svoja predizborna obećanja, ne znate da li da se smijete ili da plačete. Odlazeći premijer Crne Gore, prije nego što se odmetne u šumu zajedno sa svojim šefom, reče građanima Crne Gore da ne bi imali problema sa isplatom plata i penzija da su on i njegova ekipa ostali na čelu države, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

Marković je ranije saopštio da mandatar koji se najavljuje nema viziju da se suoči sa izazovima i već građanima nagovještava teška vremena.

“Na veliku Markovićevu žalost, građani Crne Gore su, svjesni pohare i pljačke koju je sprovela vlast čiji je on dio već decenijama, odlučili da im uskrate povjerenje i da ga ukažu onima koji realno sagledavaju i predstavljaju stvarnost u kojoj živimo. Dakle, od profesora Zdravka Krivokapića, koga Marković optužuje za nedostatak vizije i hrabrosti za suočavanje za izazovima, ne treba očekivati da, kao bivši premijeri iz redova DPS-a, prodaje građanima šarene laže i maglu, već da ih precizno i tačno informiše o svim teškoćama sa kojima se kao društvo moramo izboriti”, navode u SNP-u.

To će, sigurni su, kao budući predsjednik Vlade, profesor Krikokapić i raditi, a u borbi sa golemim problemima koje smo naslijedili od DPS-a, imaće punu podršku Socijalističke narodne partije Crne Gore.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve