Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Glasači prepoznali našu borbu za stabilnu Crnu Goru

Kako su naveli, glasači su pokazali da ta partija, uprkos brojnim opstrukcijama na koje su nailazili tokom i prije izbornog procesa, korača istrajnim i časnim putem pravde i borbe za istu

Velika zahvalnost svim glasačima koji su na juče održanim izborima na demokratski i miran način iskazali svoju volju. Posebnu zahvalnost dugujemo svim simpatizerima i glasačima Socijalističke narodne partije, kao i onima koji nisu bili dio SNP-a, a koji su prepoznali našu borbu za stabilnu Crnu Goru i pokazali nam da vrijedimo i da smo kao dio izvršne vlasti radili u interesu građana, te iz empatije i poštovanja prema našem radu i nezamislivom nestanku sa političke scene, iskreno dali svoj glas, poručili su iz te partije.

Kako su naveli, glasači su pokazali da ta partija, uprkos brojnim opstrukcijama na koje su nailazili tokom i prije izbornog procesa, korača istrajnim i časnim putem pravde i borbe za istu.

“Socijalistička narodna partija, je partija koja traje četvrt vijeka, i trajaćemo još dugo, zahvaljujući podršci koju nam dajete, i kojom nas ohrabrujete da nastavimo bolje i još istrajnije. Oduvijek smo baštinili prave istinske vrijednosti našeg društva, okrenuti prema našoj tradiciji i bogatoj istoriji i kulturi, a ujedno uvijek isticali i borili se za našu mladost, tako će biti i ovog puta”, navode u saopštenju.

Socijalistička narodna partija, kako su istakli, danas kreće u nove pobjede.

“Za godinu dana koliko smo dio izvršne vlasti ostvarili smo izuzetne rezultate, hvala svima koji su to prepoznali, a hvala i onima koji to nisu, jer su nam dali dodatni stimulans da budemo još istrajniji i bolji u korijenitim reformama koje smo pokrenuli za dobrobit građana Crne Gore”, dodaju u saopštenju.

Takođe, naglašavaju, iza njih stoje rezultati, te će nastaviti i kao dio 44. Vlade da radimo na unapređenju životnog standarda građana, na stvaranju bolje Crne Gore, na istrajnoj borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Jedina smo partija čiji funkcioneri nisu optuživani ili osuđivanji, što nas dodatno čini ponosnima imajući u vidu da smo okruženi časnim ljudima, koji su spremni da se istinski i predano bore za bolji život u Crnoj Gori”, navode u saopštenju.

Prema njihovoj ocjeni, iako je sistematski građen narativ od strane naših političkih oponenata, analitičara, medija pa i NVO sektora da je SNP partija prošlosti koja nema cenzus, dokazali smo sa jednom od najmlađih poslaničkih lista da i nakon kadrovske reforme imamo čvrsto biračko tijelo koje i dalje podržava pošten rad i hoće za svoje političke predstavnike ljude čistih biografija!

“Samo zajedno možemo bolje za Crnu Goru, za tebe”, zaključuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad_mne
12.06.2023-22:42 22:42

SNP zadovoljan???

Miljana
12.06.2023-23:13 23:13

Jedva 3% ..Bruka za dugogodisnje politicare Jokovica I Lekica.

COL
13.06.2023-09:05 09:05

Stvarno niko čovjeka ne može nagrditi kao sam sebe. Da da Jokoviću narod je prepoznao i dao vam milimetar iznad tri posto. Za vas su glasali samo uhljebljeni i njihove familije…