Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

PODGORIČKA SKUPŠTINA 2020: Danas raspravlja o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti

Iako je bilo najavljeno najavljeno pet tačaka dnevnog reda, poslanici će, kako je juče i potvrdio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, raspravljati i o Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti

Skupština Crne Gore danas će početi posljednju ovogodišnju sjednicu.

Iako je bilo najavljeno najavljeno pet tačaka dnevnog reda, poslanici će, kako je juče i potvrdio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, raspravljati i o Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Osim tog zakona, poslanici će se izjasniti o predloženim odlukama o obrazovanju odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu i izmjenama Poslovnika Skupštine Crne Gore, o Prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o radu, o prijedlozima finansijskih i planova rada za 2021. godinu nezavisnih regulatornih tijela – agencija za elektronske medije, za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti, za nadzor osiguranja i Komisije za tržište kapitala.

Na dnevnom redu naći će se izbori i imenovanja, a poslanici bi trebalo da se izjasne i o kandidatima za vrhovnog državnog tužioca Lidiji Vukčević i Danijeli Marković.

Skupštinu ćete moći da pratite uživo na našem portalu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve