Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

SKANDALOZNA IZJAVA PROFESIONALNOG SNP-VELIKOSRBINA: Učinak rukometaša nije za čestitku, trobojki je bilo i biće

Ovakva nesojska izjava je i za očekivati od profesionalnog Srbina hendikepiranog svetosavljem, koji je kao ministar zdravlja bio poznat po osvještavanju operacionih sala

Crna Gora se survala u mrak svetosavske zatucanosti, a relikt momirovske politike na funkciji ministra u Spajićevoj Vladi, Dragoslav Šćekić danas je to potvrdio skandaloznom izjavom za jednu TV ispostavu srpske BIA-e.

U želji da se dokaže svojim velikosrpskim nalogodavcima i usput pokuša da podigne rejting njegove kombi partije kod ekstremnog dijela svetosavskog biračkog tijela, potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić kazao je, gostujući u jednoj TV emisiji, da je čestitka rukometašima od strane njegovog resora izostala iz razloga što ”ono što je ishod njihovog takmičenja nije za čestitku”.

“Nismo prošli u drugi krug, ali svakako im upućujem pohvale jer su pokazali da mogu i da možemo u budućnosti da se borimo za bolji rezultat”, rekao je Šćekić gostujući na “RTV Srpska”.

Dodaje da ministarstvo sporta ne smije da se bavi nekim stvarima koje nisu sport, da bi zatim demantovao sam sebe i dao izjavu kojom je stao u zaštitu Andrije Mandića, svog pajtaša u profesionalnom srBstvu.

Кomentarišući isticanje trobojke u Skupštini Crne Gore od strane predsjednika parlamenta Andrije Mandića, Šćekić je u demagoškom stilu  koji je naučio u gotovo upokojenom SNP-u, kazao da je data prevelika pažnja tom pitanju.

“A je li dao Bog da mitropolit bude gost Skupštini, i ne samo on, već i predstavnik bilo koje zajednice. To su ljudi od velikog uticaja u našoj državi. Svakako oni imaju i značajnog uticaja, pa prema tome jako je bitno, bez obzira što i Skupština i crkva imaju svoju nezavisnost, da postoji jedna normalna komunikacija, koja je potrebna”, rekao je Šćekić.

Dodaje da je “trobojki bilo i biće“, i naglašava da Crna Gora “više ne smije da bude privatna država”.

Ovakva nesojska izjava je i za očekivati od čovjeka hendikepiranog svetosavljem, koji je kao ministar zdravlja bio poznat po osvještavanju operacionih sala.

Podsjetimo, Šćekić je kao odlazeći ministar zdravlja umjesto da je, za kraj mandata, nabavio savremenu medicinsku opremu, osvještavao operacione sale u Kliničkom centru Crne Gore i u njih unosi ikone!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
17.01.2024-18:35 18:35

FUJ cedtnicika bitango,psihopato kao i tvoj nalogodavac AV ali za tebe i ostale kao i ti nema lijeka!!

RIR
17.01.2024-18:44 18:44

…ima jedna stara cgorska izreka “…nije bitno što reče no ko to reče …”!
Od Šcekica je -mućni i prospi …!

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
17.01.2024-19:01 19:01

Što očekivati od diplomca sa diplomom iz Zatona…

Tanja
17.01.2024-19:19 19:19

Velikosrbi nijesu oka sklopili sinoc posle poraza zato danas grizu od muke i jada

jvUL
17.01.2024-19:58 19:58

Cestitke Lavovima za pobjedu nad komsijama, zlata vrijedna. Ali, napraviti senzaciju zbog toga, mislim da nema potrebe jer smo svi razocarani cinjenicom da nismo prosli u drugi krug, malo zbog sudija a vise zbog svojih gresaka ali svijetla je buducnost pred nasim Lavovima i ucinice Crnu Goru ponosnom na njih vec na sljedecem takmicenju. A sto se tice ovoga i onog iz skupstine, sto se cudimo nekome ko je potrcko i sluzbenik lidera druge drzave. Jesmo li nesto drugo ocekivali od svima nama poznatih igraca. Znao sam ja tu noc poslije izbora, kada se ono go.no iz UL slikao sa… Pročitaj više »

Backovic E.
17.01.2024-20:17 20:17

Ta nistaroba i nikogovic nas nikada nije zanimao. I nije on bijednik, on je bednik…..jado!!!

Kotorsnin
17.01.2024-23:55 23:55

Ovaj pozer i neznalica nebi nikako trebao biti ministar sporta. Pvo je sramota od
jednoj srpskog šoviniste da pokriva tako odgovorne poslove u jednoj državi.

klementina
18.01.2024-01:06 01:06

Dođu tako vremena ,
Kad pamet zašuti,
Budala progovori,
a fukara se obogati. reče Ivo Andrić.

Mato
18.01.2024-02:36 02:36

Zašto cuti opozicija…ovoliko materijala da se ruši neka nevaljala vlast…nema nijedna opozicija u Evropi…POGLEDAJTE STA RADI OPOZICIJA U SRBIJI…EVROPSKI PARLAMENTARCI ..DONIJELI ODLUKU DA NIKO NEPRIZNA IZBORE…DOK NEZAVISNA…EVROPSKA KOMISIJA…NEISTRAŽI SLUCAJ..zašto i naša opozicija makar neuputi saopstenje istom EVROPSKOM PARLAMENTU..da OVI NECE SVOJU DRŽAVU A KAMO LI …EU i NARO..INTEGRACIJE…