Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

SD Budva: Bivša vlast izgubila zdrav razum

Oni su kazali da je za koaliciju u tom gradu jedino važno da, kao što su i najavili, svim sredstvima i po svaku cijenu sačuvaju vlast

Budvanska koalicija nije izgubila samo vlast u Budvi, već svaku vezu sa realnošću, smatraju Socijaldemokrate Budva.

“Realnost Budve je u ovom trenutku više nego sumorna, blokirani opštinski računi, ogroman pad turističkih prihoda, povratak novog koronavirusa i njegova moguća progresija. Za navedenu koaliciju je sve to u ovom trenutku potpuno beznačajno”, smatraju u SD-u.

Oni su kazali da je za koaliciju u tom gradu jedino važno da, kao što su i najavili, svim sredstvima i po svaku cijenu sačuvaju vlast.

“Vremenom postaje potpuno jasno da budvanska koalicija Demokratski front, Demokrate, URA i Socijaldemokarstaka partija, nije izgubila samo vlast u Budvi, već i zdrav razum i svaku vezu sa realnošću”, smatraju u SD-u.

Iz SD-a su kazali da je ta njihova “očajnička želja maskirana u nekoliko teza”.

„Ne damo Budvu!“ – Gospodo iz odlazeće koalicije, dok nadahnuto uzvikujete ovu parolu, zaboravljate nešto veoma važno: Budva nijeste samo vi i vaše pristalice”, kazali su iz te partije.

Prema njihovim riječima, u Budvi su većinski ljudi koji se gnušaju ponašanja i atmosfere nekulture i linča koju kreira koalicija.

”Budva su i vaši birači, koji ne žele nerede i nijesu vam dali povjerenje da hajdukujete ispred opštine, nego da odgovorno i stabilno vodite grad. A o tome koliko ste uspješno, kao što kažete, vodili grad, imalo bi puno da se priča”, naveli su iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve