Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Perović: Jedan od ciljeva usmjeren na razvoj Budve kao zelenog i čistog grada

''Imajući u vidu koliko je važan mediteranski imidž Budve, jedan od naših ciljeva usmjeren je na razvoj Budve kao zelenog i čistog grada. Zato ste nam, drage sugrađanke i sugrađani, potrebni vi kako bismo se zajedno izborili za dinamičan razvoj naše Budve, na principima socijalne pravde, jednakosti, pravednosti i međusobne odgovornosti''

Jedan od naših ciljeva usmjeren je na razvoj Budve kao zelenog i čistog grada, poručio je kandidat za odbornika sa liste “Čist izbor” Jovo Perović.

Nakon nepune dvije godine, navodi da pred nama je još jedan izborni ciklus.

“Kao građanska kolicija, koja je iskreno posvećena brojnim problemima sa kojima se naš grad kontinuirano suočava, vjerujem da svojom predanošću, trudom i znanjem možemo snažno doprinijeti neophodnim reformama u našoj opštini. Dvadesetak dana pred izbore, na samom pragu turističke sezone,ne želim da vam govorim o neispunjenim obećanjimadonedavne vladajuće strukture, niti podsjećam na sve ono što je u prethodnom periodu rečeno, a nije učinjeno dok je grad bio vođen bez ikakve vizije”, naveo je Perović u saopštenju.

Misija liste “Čist izbor – Petar Odžić”, prema njegovim riječima, prevashodno je usmjerena na poboljšanje životnog standarda svih Budvanki i Budvana, kroz, kaže, temeljan princip nulte tolerancije na korupciju ibeskompromisnu borbu sa svim oblicima kriminala i nezakonitih uticaja na rad lokalne samouprave.

“Znajući koliko je važno da čujemo glas mještana Buljarice, Petrovca, Svetog Stefana, Pržna, Budve, Jaza snažno ćemo se zalagati za učešće svih mjesnih zajednica u procesu donošenja odluka u razvojnim politikama i projektima. Zaokružujući broj 8 u nedjelju, 26. maja, vaš glas biće samo jedan više za unapređenje socijalne politike, koja će se zasnivati na besplatnim vrtićima za svu djecu sa područja Budve”, dodao je Perović.

I pored brojnih najava da će na teritoriji opštine Budva biti izgrađena bolnica, Perović navodi da je “jasno da nije postojalo dovoljno političke volje, niti sluha za potrebe naših sugrađanki i sugrađana”.

“Stoga, jedno od prioritetnih pitanja kojim ćemo se baviti svakako će biti izgradnja porodilišta, kao i otvaranje stanica hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Svetom Stefanu. Imajući u vidu koliko je važan mediteranski imidž Budve, jedan od naših ciljeva usmjeren je na razvoj Budve kao zelenog i čistog grada. Zato ste nam, drage sugrađanke i sugrađani, potrebni vi kako bismo se zajedno izborili za dinamičan razvoj naše Budve, na principima socijalne pravde, jednakosti, pravednosti i međusobne odgovornosti. Uvjeren sam da je lista “Čist izbor – Petar Odžić (SDP, SD, LP i građani)“, koju čine ljudi čistih biografija upravo najbolji i čist izbor za budućnost Budve i naše djece”, zaključio je Perović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve