Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Savović: Abazović danas na saslušanju; o skidanju imuniteta ako nađemo originalni snimak i dokaze

Savović je ponovio da je Osnovno državno tužilaštvo u Ulcinju identifikovalo Damira Asovića kao osobu koja je sačinila audio-snimak te da je saslušan u utorak

Rukovodilac ODT-a u Ulcinju Vladimir Savović je za Standard rekao da očekuje da će lider pokreta URA Dritan Abazović danas biti saslušan u policiji u vezi sa audio-snimku, koji prikazuje navodnu kupovinu glasova. Na snimku se čuju glasovi funkcionera koalicije ”Za novi početak”, a na početku, navodno, i glas Abazovića.

Savović je ponovio da je Osnovno državno tužilaštvo u Ulcinju identifikovalo Damira Asovića kao osobu koja je sačinila audio-snimak te da je saslušan u utorak.

Saslušani su svi akteri, osim Abazovića.

“Nama je u ovom trenutku od presudnog značaja da nađemo originalni snimak, a ne samo da prikupimo obavještenja od učesnika događaja. Vještačimo telefone ovog lica koje smo identifikovali i njegove porodice, a sve u nadi da dođemo do originalnog snimka”, rekao je Savović.

Na pitanje da li će Tužilaštvo tražiti skidanje imuniteta poslaniku Fatmiru Đeki, Savović je rekao da se o tome može govoriti tek onda ako se otvori postupak, a to zavisi od toga da li će se u istrazi otkriti originalni snimak.

“Audio – snimak sa portala i iz medija za nas nije dokaz”, rekao je Savović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve