Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Savez asocijacija Crne Gore u Njemačkoj: Crnogorska dijaspora sa nevjericom dočekuje vijest o kandidatu za predsjednika Skupštine

Sve naprijed navedeno, kako ističu, ukazuje na to da nova Vlada želi da ulije strah u kosti svim pripadnicima manje brojnih naroda u Crnoj Gori

Crnogorska dijaspora sa nevjericom dočekuje vijest o kandidatu za predsjednika Skupštine Crne Gore, saopšteno je iz Saveza asocijacija Crne Gore u Njemačkoj.

”Andrija Mandić, ime koje se ne slučajno veže za titular četničkog vojvode. Čovjek koji je pozivao ratne drugove da izvade ratne uniforme, čovjek kojem se sudi za državni udar, čovjek koji je stajao uz one koji su kleli građane Crne Gore ako ne budu odani sljedbenici velikosrpske ideologije, čovjek koji ne priznaje gencoid u Srebrenici niti nezavisnu drzavu Kosovo”, naveli su u saopštenju.

Sve naprijed navedeno, kako ističu, ukazuje na to da nova Vlada želi da ulije strah u kosti svim pripadnicima manje brojnih naroda u Crnoj Gori.

”Da li je imenovanje ovog čovjeka na čelo crnogorskog Parlamenta poruka dijaspori da su joj vrata domovine zatvorena i da kući dolaze na sopstvenu odgovornost? Pozivamo sve misleće građanke i građane Crne Gore da se ovom činu izdaje odupru u 18 sati pred Skupštinom Crne Gore – poručili su iz Saveza asocijacija Crne Gore u Njemačkoj.

Podsjećamo, procrnogorske partije i Forum slobodnih građana „Luča“ pozvali su sve građane, bez obzira na njihovu političku pripadnost, na protest koji će biti održan pod sloganom “Na okup!”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve