Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

RUKOLJUB OPET PREVARIO JAVNOST ”Pritisnuti” Dritan koordinator službi bezbjednosti

Pitanje koje se ovdje postavlja je - da li je Krivokapić svjesno lagao javnost i krio da je Abazovića namjenio za koordinatora bezbjednosnih službi, ili je nejaki mndatar jednostavno podlegao pritisku nalogodavaca iz Crkve i paramedijskog sektora koji forsiraju svog čovjeka Abazovića. Takođe saznajemo da se u određenim krugovima pominju ucjene video snimkom iz Skoplja, a koji je vezan za budućeg potpredsjednika Vlade zaduženog za bezbjednosni sektor

Mandatar privremene teokratske Vlade Zdravko Rukoljub Krivokapić nije ni stupio na funkciju premijera a već je nevješto izmanipulisao i izvršio tešku prevaru crnogorskih građana. Laži budućeg premijera i njegovog budućeg potpredsjednika Dritana Abazovića razotkrivene su nakon što je ovaj duo koji će voditi privremenu vladu gostovao na režimskoj televiziji Vijesti.

Abazović je sinoć  gostujući u emisiji “Načisto” na režimskoj TV Vijesti kazao da će “ako bude potpredsjednik vlade biti zadužen za sektor bezbjednosti i vanjsku politiku”!

“Biću neko ko će po zakonu biti koordinator obavještajnih službi”, rekao je Abazović.

Treba podsjetiti da je Krivokapić gostujući prošlog mejseca u istoj emisiji rekao da će “Abazović biti potpredsjednik vlade bez ikakvih resora”, što se ispostavilo kao brutalna laž mandatara nove vlade.

Pitanje koje se ovdje postavlja je – da li je Krivokapić svjesno lagao javnost i krio da je Abazovića namjenio za koordinatora bezbjednosnih službi, ili je nejaki mandatar jednostavno podlegao pritisku nalogodavaca iz Crkve i paramedijskog sektora koji forsiraju svog čovjeka Abazovića.

Ovo međutim nije prva manipulacija i otvorena laž budućeg premijera. Rukoljub nejaki, kako ga nazivaju u javnosti, lagao je javnost da će njegova vlada biti isključivo sastavljena od “eksperata”. Osim što je za sastav buduće vlade izabrao 12 diletanata koje je predstavio kao apostole, na mjesto svog potpredsjednika stavio je lidera političke partije URA Abazovića. I u ovom slučaju treba postaviti pitanje da li je to uradio jer je patološki manipulant ili pod pritiskom nalogodavaca.

Pozdrav iz Skoplja za “pritisnutog” Abazovića

Da bi skrenuo pažnju sa ove bruke, Abazović je sinoć u emisiji ,,Načisto“ na TV Vijesti arogantno saopštio, valjda još pod utiskom adrenalina koji ga je držao nakon skupštinske rasprave, da su “tačne informacije da mu je nuđen 21 milion eura, ali je negirao da mu ih je nudio humanista Hajriz Brčvak, kako je to tvrdio biznismen Miodrag Daka Davidović”.

Komentarišući tvrdnje Davidovića koji je optužio humanistu Hajriza Brčvaka da je Abazoviću nudio 21 milion, lider URE je rekao da je dobijao ponude sa više strana, ali da mu ih nije nudio Brčvak.

“Ne želim da od sebe pravim žrtvu. Imam velike pritiske jer je ulog ogroman koji smo dobili nakon izbora”, rekao je “pritisnuti” Abazović.

Kako sazaje portal Aktuelno ponuda i pritisaka na Abazovića je bilo, a spekuliše se da su u svemu tome umješane određene adrese iz regiona.

Kako saznajemo, u određenim krugovima se pominju ucjene video snimkom iz Skoplja, a koji je vezan za budućeg potpredsjednika Vlade zaduženog za bezbjednosni sektor.

Zbog delikatnosti situacije portral Aktueno neće otkrivati više detalja, a ovom temom bavićemo se u narednom periodu.

Amfilohijev kadar

Podsjetimo, Skupština Crne Gore trebalo bi danas da izabere prvu teokratsku vladu u novijoj istoriji Crne Gore, ali i Evrope.

Krivokapića je na mjesto budućeg premijera postavio pokojni, nezvanični lider svetosavskih stranaka u Crnoj Gori Amfilohije Radović. Stoga je lako zaključiti da će osnovni cilj novog premijera, koji je u javnim nastupima pokazao da je vjerski fanatik, biti ostvarivanje amaneta svog političko-duhovnog oca Amfilohija.

Mandatar buduće teokratske vlade prekjuče je predstavio program resora koje će voditi nekompetentni anonimni kadrovi koji su predstavljeni kao “eksperti”. Iako će biti zvanično podržana, Vlada neće imati suštinsku podršku stranaka koje su omogućile Krivokapiću da dođe na poziciju mandatara. Nova Vlada u kojoj ne učestvuju stranke nacionalnih manjina prvi put posle 20 godina, će imati jednog potpredsjednika i 12 ministarstava koja će voditi, kako je priznao budući bogougodni premijer, 12 apostola-eksperata.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
04.12.2020-11:55 11:55

Dakle 100% tacan zakljucak i tekst portala Aktuelno,ukratko prevario sve i svakoga,izigrao DF sa satelitima,izigrao takozvane Demokrate Crne Gore, po domaci lagao kao pas,kad je nesrecni profesor Rukoljub Nejaki dozvolio da mu jedan kikirez i spijun stranih sluzbi,a privjesak medijskih tajkuna Abazovic Nemanja pokojni Dritan, dvojca prevaranata Perovic-Ivanovic kroji sudbinu tj.naredjuje sto treba i MORA da uradi.Profesore i to malo obraza te “krijes”ispod nejake brade ostade bez njega. Abazovicu jos ti fali banana pogotovo juce u skupstini,ma original onaj sto skakuce po drvecu,samo sto je “onaj”gospodin ze Abazovica. Ali sto je apsurd u svemu ovome svi nabrojani podrzase Rukoljuba,a od… Pročitaj više »

Rovca
04.12.2020-17:35 17:35

Dritana Abazovića za počasnog plemenika Rovaca i rovačkih katuna.

Donji kraj
04.12.2020-17:39 17:39

Gagi previse ljutiš. Kotije kriv sto nijesi promijenijo partiju na vrijeme.

Milica
05.12.2020-23:56 23:56

Kakav tekst, pun mržnje i ogorčenosti. Ni P od profesionalizma…