Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Rakočević: Od Vlade ostali samo dugmići, ala su je opravili

Pada mi na pamet samo replika iz kultnih “Maratonaca” kada Maksimilijan spali Đenku, a Mija Aleksić i Bata Stojković komentarišu:” Ostali samo dugmići, ala ga je opravio svaka mu čast ” Od 42. Vlade ostali samo dugmići, ala su je opravili, navodi Rakočević

Od Vlade Crne Gore ostali su samo dugmići, kazao je funkcioner Socijaldemokrata Marko Rakočević.

“Građani neće trpjeti zbog ove odluke, ali ne možemo trpjeti da imamo Vladu koji nema podršku parlamenta-rekao je Mandić na konferenciji za novinare i tako obalio 42. Vladu Crne Gore. A nakon toga je Momo Koprivica, zajapuren i uspaničen, opijen vlašću i željom da sačuva šefovu fotelju koju nosaju po skupštini kao egipatskog faraona, saopštio da nema novih izbora. Zaboravio je Momo, da on neće odlučivati o tome, jer je 38 manje od 41.  Osim ako ekspert i borac za šefovu relikvijsku fotelju, koja se prenosi sa sprata na sprat Parlamenta na opštu sprdnju zaposlenih i gradjana, nema neku formulu da od 38 napravi 41…ili jos bolje da od 14 dodje do 41″, navodi Rakočević.

Vicepremijer Dritan Abazović izjavio je da bi se birala nova Vlada, ova mora pasti.

“I tako 42. Vlada pade drugi put u istom danu. Joković, nakon što je politički šikaniran i maltretiran u ovoj Vladi i dalje ima želju za samopovredjivanjem, jer izgleda voli da Zdravko i Mickey smjenjuju njegove ljude svaka tri mjeseca. Čudna neka politička logika, tipa ” volim ga iako me bije, to je za moje dobro” samo da bi ostao u Vladi,  jer na izborima cenzus je težak zadatak. On izjavi da najradije ne bi ništa mijenjao, podržava izbor nove Vlade, ali bez izbora i tako 42. Vlada pade 3. put. Tri puta za jedan dan, alal vam vjera. Na kraju, pada mi na pamet samo replika iz kultnih “Maratonaca” kada Maksimilijan spali Đenku, a Mija Aleksić i Bata Stojković komentarišu:” Ostali samo dugmići, ala ga je opravio svaka mu čast ” Od 42. Vlade ostali samo dugmići, ala su je opravili”, navodi Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve