Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović: Krivokapiću je neprijatno kad je sa nama, osjeća grižu savjesti

On je kazao da se Krivokapić sigirno sada mora upitati kakav je čovjek bio 20. jula, a ko je sad

Premijeru Zdravku Krivokapiću je neprijatno da sa liderima Demokratskog fronta sjedi i bude u istoj prostoriji, jer osjeća grižu savjesti, kaže jedan od lidera DF-a Slaven Radunović.

On je kazao da se Krivokapić sigirno sada mora upitati kakav je čovjek bio 20. jula, a ko je sad.

“Iz pouzdanih izvora znam da je njemu neprijatno da bude sa nama i znam da ima problem sa nama. Sigurno misli “ovi ljudi su uložili u mene i trud i rad”. I to je tačno, Krivokapić je bio link ka crkvenim vjerodostojnicima”, naveo je Radunović u intervjuu na Prvoj TV.

Kazao je da je komunikacija DF-a sa Vladom slaba i skoro nikakva.

“Mi smo otvoreni za razgovore sa manjinama za sastav nove Vlade. Sada primjećujemo i da Aleksa Bečić i Dritan Abazović imaju mekše stavove i da su za to da se, ako dođe do nove Vlade, tu uključe i političari. URA je sada na sastanku rekla da i njima najvažnije da se poštuje sporazum, tako da se mijenjaju stvari, ali DF neće patiti da li će ga neko prozivati ili ne”, dodao je Radunović.

Istakao je da je popis najvažnija stvar za svaku Vladu, ali da je na čelu Monstata i dalje Gordana Radonjić, koja je, kako tvrdi, perjanica DPS-a

“Odlaganje popisa je jasna opstrukcija DPS-a, a Vlada se ponaša koja se ponaša kao da se ništa ne događa”, zaključio je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve