Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Radunović: Dok je DF-a, Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki Srbin u Crnoj Gori

Demokratski front se ne okreće kako vjetar duva, poručuje Radunović

Demokratski front se ne okreće kako vjetar duva, poručio je poslanik te partije Slaven Radunović nakon odluke premijera Zdravka Krivokapića, da zbog stava o Srebrenici, zatraži razrješenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

“U našim ušima i našim srcima i dalje odzvanjaju poruke naroda i Mitropolita sa litija. Dok je kluba poslanika DF-a, Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki Srbin u Crnoj Gori. Osim, ako neko ne potraži pomoć DPS-a”, napisao je na Fejsbuku Radunović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
05.04.2021-14:35 14:35

Pa šta se drugo moglo i očekivati od ove DF bratije ?!
Oni svake godine u julu, kada čitav civilizovani i antifašistički svijet obilježava genocid u Srebrenici, oni čestitaju “oslobodjenje ovog grada od strane junačke srpske vojske i njenog gen Mladića”

Ostrog
05.04.2021-14:54 14:54

Radunovicu kazes Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki CETNIK u Crnoj Gori. VI se ne pitate nista Okupator mora da se skloni !

Ha20
05.04.2021-18:46 18:46

Radunovicu ja mislim da cete se svi vi cetnici u Crnoj Gori kroz koji mjesec vratiti opet u misije rupe dje vam je i mjesto. Zivi bili pa vidjeli……………