Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Rabrenović: Vlasti da obezbijede kapacitete za prijem izbjeglica iz Ukrajine

Liberalna partija pozvala je strukture vlasti da odmah obezbijede kapacitete za prijem izbjeglica iz Ukrajine i da u dobrom duhu naše slavne istorije otvori granicu za dolazak građana ove naše bratske države, poručio je potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović

Liberalna partija pozvala je strukture vlasti da odmah obezbijede kapacitete za prijem izbjeglica iz Ukrajine i da u dobrom duhu naše slavne istorije otvori granicu za dolazak građana ove naše bratske države, poručio je potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović.

Prema njegovim riječima Crnogorci su svoju humanost dokazali i tokom ratova devedesetih kada je Crna Gora primila na desetine hiljada građana suśednih država zahvaćenih ratnim sukobima bez obzira na njihovu nacionalnu i vjersku pripadnost.

“Neka i dalje budemo ono što smo kroz slavnu prošlost radili da otvorimo vrata progonjenom, a zatvorimo progonitelju. U svrhu pružanja pomoći izbjeglicama iz Ukrajine Liberalna partija će ponuditi sve svoje raspoložive partijske i lične kapacitete kako bi im olakšala vrijeme izbjeglištva do povratka na svoja vjekovna Ignjata. Liberali su uz bratski ukrajinski narod u njihovoj borbi za slobodu i domovinu”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
26.02.2022-15:30 15:30

Koje vlasti Jovo? Jeli ove sto su preko Strahinje Bulajice prakticno preuzele upravu nad Crnogm Gorom a da LP nije repom mrdnula? Dje ste strucnjaci, da reknete gradjanima koji su ve delegirali da branite Crnu Goru, moze li se cetnik Strahinja Bulajic sprijeciti da srusi drzavu Crnu Goru, pogazi njen ustava i sve zakone. Gradjani Crne Gore vec su preduzeli mjere sami za pomoc Ukrajini. Organizovano se prijavljuju za davanje krvi, nude smjestaj prognanim gradjanima Ukrajine koje ce dokeate kao najrodjenije i podijeliti sa njima zadnju koru ljeba. Koje vlasti ti pozivas, kad je ocigledno da u Crnoj Gori vlada… Pročitaj više »