Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Predsjednik Filipina upoznat sa prirodnim ljepotama Crne Gore, Abazović na prijemu u tradicionalnoj filipinskoj košulji

Sastanak je, kako je saopšteno iz Vlade, bio prilika da Abazović i predsjednik Markos porazgovaraju o unapređenju odnosa dvije države, naročito u oblasti turizma, mogućnosti uspostavljanja direktnih letova između dvije države i otvaranja konzulata Filipina u Crnoj Gori

Iako je, kako tvrdi, na Filipine otputovao privatno i o svom trošku, premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću danas je upriličen svečani prijem od strane predsjednika Filipina Bongbong Markosa.

Podsjećamo, Abazović je otputovao na Filipine s ciljem da bodri našu košarkašku reprezentaciju, koja će u drugoj fazi Svjetskog prvenstva igrati sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Sastanak je, kako je saopšteno iz Vlade, bio prilika da Abazović i predsjednik Markos porazgovaraju o unapređenju odnosa dvije države, naročito u oblasti turizma, mogućnosti uspostavljanja direktnih letova između dvije države i otvaranja konzulata Filipina u Crnoj Gori.

“Premijer Abazović zahvalio se na svečanom prijemu i priređenom dočeku ocjenjujući da su Filipini izvanredni domaćini Svjetskog košarkaškog prvenstva”, ističe se u saopštenju.

Predsjednik Filipina, dodaje se, kazao je da je upoznat sa prirodnim ljepotama naše države preko prve dame Filipina koja je turistički putovala u Crnu Goru i iz koje nosi samo riječi divljenja.

“Na svečanom prijemu, premijer Abazović je u znak poštovanja prema domaćinima bio odijeven u tradicionalnoj filipinskoj košulji Barong Tagalog”, navode iz Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeljko Brajovic
31.08.2023-13:38 13:38

Kako bi rekao Mladen Delic LJUDI DALI JE OVO MOGUCE evo kako se trosi onaj DVADESET I JEDAN.MELEON na koji su svi zaboravili pa i njegov brat. Placa boravak sa blokiranog racuna. Ovo nije mogao cak ni MINHAUZEN

COL
31.08.2023-14:59 14:59

Moga bi ajvan skoknuti ponovo na Tajvan i da mu ponovo potvrdi nezavisnost.

Zeleno
31.08.2023-17:51 17:51

Košulju, čiju god neka nosi ,samo ne crnogorsku !