Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Popović: Cetinje godinama trpi ozbiljno zanemarivanje i stagnaciju

Cetinje je uvijek bilo prepoznato i kao mjesto izuzetnih sportskih talenata, koji su prvenstveno kroz ogromnu ljubav prema sportu stvorili čvrste temelje za buduće generacije, poručuje on

Naše prijestono Cetinje, simbol crnogorske državnosti, čuvar naše istorije, običaja i kulture, godinama trpi ozbiljno zanemarivanje i stagnaciju, ocijenio je Blažo Popović, kandidat za odbornika na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

Cetinje je uvijek bilo prepoznato i kao mjesto izuzetnih sportskih talenata, koji su prvenstveno kroz ogromnu ljubav prema sportu stvorili čvrste temelje za buduće generacije, poručuje on.

“Naša je obaveza da čuvamo sportsku tradiciju našeg grada i doprinesemo razvoju cetinjskog sporta.

Čuvajmo naše sportiste i sportske radnike, bodrimo ih, pohvalimo njihov talenat, rezultate i posvećenost, zahvalimo im za patriotizam, uključimo ih u proces donošenja odluka, ne zaboravljajmo požrtvovanost njihovih roditelja i nagradimo entuzijazam njihovih trenera. Zato moja puna podrška ide timu “SDP i Građani”, podrška ideji, kvalitetu, energiji i najboljim namjerama-zajednički za najbolje Cetinje.

Svim srcem za Cetinje i cetinjske sportiste, jer niko više od njih ne želi pobjedu svojoj državi!”, naveo je Popović, nekadašnji kapiten RK Lovćen i reprezentativac Crne Gore u rukometu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve